ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ - Ειδήσεις Pancreta

Δημοσιεύτηκε 21/02/2017

Φιλοξενούμενος Γιώργος Παπασωτηρόπουλος //

Πέρασε και η έβδομη του δεκαεφτά εβδομάδα που περιείχε την, κατακόκκινη και με καρδούλες, γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Όσον αφορά τους ανώτατους πολιτικούς αυτής της χώρας, από τη μία ένα πανέμορφο πόθεν έσχες έφτασε στα χέρια της Μαρέβας συνοδευόμενο από μερικές δωροεπιταγές Siemens και από όλες τις παλιότερες κυριακάτικες εκδόσεις του Κήρυκα Χανίων που περιείχαν cd με ερωτικά τραγούδια.

Η περιστέρα από την άλλη παραπονέθηκε ότι για τρίτη συνεχή χρονιά δεν έλαβε δώρο αυτή την ημέρα από τον δικό της. Σύμφωνα με την ίδια, από τον Ιανουάριο του 2015 και μετά, όλες οι ερωτικές επιστολές του Alexis έχουν ως μόνιμο αποδέκτη κάποιον γλυκύτατα περίεργο, χαμογελαστό, ανεξάρτητο, που του απαντάει συνεχώς “τι θα έκανα χωρίς εσένα” και άλλα τέτοια ρομάντζα.

Το γενικό κλίμα στη Βουλή μας εκείνη τη μέρα ήταν αρκετά ψυχρό καθώς σχεδόν όλοι ξεκίνησαν τη μέρα τους με ερωτικά καβγαδάκια στα σπίτια, αφού κατηγορήθηκαν μαζικά από συζύγους, φλερτ και αισθήματα πως “όλο υποσχέσεις είναι”, “άλλα λένε και άλλα κάνουν” και τέτοια πολιτικίστικα.

video

Σε επιχειρηματικά νέα, και με Τοποθέτηση Προιόντος, το νεοσύστατο τμήμα start-up της ελληνικής αστυνομίας, παρουσίασε το πρώτο power-bank που φορτίζει, φωτογραφίζει και ζεσταίνει ταυτόχρονα. Είναι ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό gadget που φαίνεται πως θα προκαλέσει αναταραχές σε όσες κοσμικές δεξιώσεις φορεθεί. Πρόκειται για μία φορητή συσκευή με τριπλή χρήση. Αυτή λειτουργεί καταρχάς ως πηγή θερμότητας καθώς ακόμα ο χειμώνας δεν έχει φύγει και ειδικές αποστολές ομάδων της ελ.ασ. μπορεί να χρειαστεί να εργαστούν υπό αντίξοες συνθήκες στη στάση “Πολυτεχνείο” ή ακόμα και μέσα στα ίδια τα Εξάρχεια! Ταυτόχρονα, ο κάτοχός της μπορεί να φορτίζει όλες τις ασύρματες συσκευές του, όπως κινητό, bluetouth, tablet ή ακόμα και τα led-γκλομπ που πρόκειται να κυκλοφορήσουν από την ίδια εταιρεία λόγω καρναβαλιού. Τέλος έχει τη δυνατότητα να βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες με όλους όσους βρίσκονται κοντά στον κάτοχο ώστε να θυμάται, τις στιγμές που θα νιώθει μοναξιά, όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα του σε σημαντικές για τη ζωή του ώρες. Παλαιότεροι τηλεπωλητές, γνώστες του είδους, το χαρακτήρισαν χρήσιμο, πρωτότυπο και μεγαλοφυές.

video

Κλείνουμε με νέα από τον χώρο της μόδας. Μετά την πώληση της τραινοσέ σε Ιταλούς, νέα πρόταση από τους γειτόνους μας έρχεται για ενοικίαση της Ακρόπολης. Για αρχή είπαν ότι θέλουν να έρθουν, να την δουν καλά, να την περπατήσουν ντυμένοι όμορφα και να συζητήσουμε για τα υπόλοιπα αλλά τους είπαμε πως πιστεύουμε ότι δεν είναι το ίδιο με το να πουλάς τις συγκοινωνίες, τα λιμάνια, τις παραλίες, τα αεροδρόμια και τις υπηρεσίες σου στους ξένους. Η ακρόπολη είναι ξεπούλημα, τα άλλα είναι επένδυση. Τουλάχιστον τους αποδείξαμε ότι δεν είμαστε σε οικονομική απόγνωση ώστε να ξεπουλάμε ιδανικά και αξίες για τα λεφτά. Ας ελπίσουμε να μην έρθει στους ιταλικούς οίκους καμία έξυπνη ιδέα για εμπάργκο στη χώρα μας και δεν έχουμε τι να φοράμε από αύριο.

video

// οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι -μάλλον- συμπτωματική //

πηγή






Αναρτήθηκε από: