Η σύμπραξη δύο φίλων Κρητικών για το video clip "ΑΜΠΩΤΙΣ" (photos) - Ειδήσεις Pancreta

Δημοσιεύτηκε

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ τραγουδοποιός & ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ δ/ντης φωτογραφίας

Φωτογραφίες από το backstage των γυρισμάτων του επίσημου video clip "ΑΜΠΩΤΙΣ" του Σταύρου & Γιώργου Σταυρακάκη στα Λεγραινά Σουνίου, στο πάρκο κεραιών Υμηττού και στην Αθήνα. Η backstage φωτογράφηση είναι του ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΝΕΣΙΩΤΗ.
Με το καλό και στις οθόνες μας. Καλή επιτυχία!
 
Η «Άμπωτις» του ευαίσθητου μουσικού διδύμου των Γιώργου και Σταύρου Σταυρακάκη παραπέμπει σε μιαν εποχή που τα τραγούδια γράφονταν γιατί είχαν νόημα, είχαν λόγο να ξεπηδήσουν από το θυμικό, να γραφτούν, να τραγουδηθούν, να ακουστούν. Με την απαλή φωνή του - και με υποστήριξη από τις εικόνες, που δημιούργησε ο Στέφανος Κοπανάκης - ο Γιώργος Σταυρακάκης περνάει εδώ το μήνυμά των στίχων του με τον τρόπο, που πιο πολύ τους ταιριάζει: χαμηλότονα και αισθαντικά, από καρδιά σε καρδιά, χωρίς φωνές, χωρίς κραυγές. Απαλά, σαν πατημασιές στην αμμουδιά, το κάνει και μήνυμα δικό μας- μόνο που τούτη την φορά οι πατημασιές δεν είναι φευγαλέες, δεν σβήνονται εύκολα. Είναι χνάρια, που μένουν κόντρα στο κύμα, κόντρα στους καιρούς!..
 
Το official video clip για το τραγούδι που γράφτηκε από τον Γιώργο & τον Σταύρο Σταυρακάκη με θέμα το προσφυγικό και τις πληγές που ανοίγουν στον πλανήτη οι κάθε λογής πολεμοχαρείς έμποροι, ξεριζώνοντας τους ανθρώπους από την γη τους!





Αναρτήθηκε από:

Χαράλαμπος Τσαγκατάκης

«Όποιος ελέγχει τα Μέσα Ενημέρωσης και την εικόνα, ελέγχει τον πολιτισμό»
 Allen Ginsberg