Το Facebook στην υπηρεσία του κουτσομπολιού: Δείτε τι αλλάζει στα σχόλια - Ειδήσεις Pancreta

Σύντομα θα μπορείς να βλέπεις ποιος ετοιμάζεται να σχολιάσει και να αντιδράσει στην κάθε σου δημοσίευση...

Ο Mark Zuckerberg δεν το βάζει κάτω και φέρνει νέες, πιο πικάντικες, αλλαγές στο Facebook. Θέλοντας να διατηρήσει τον χαρακτήρα της κουτσομπόλας, το Facebook έρχεται να αναβαθμιστεί με νέες υπηρεσίες, που θα δώσουν την δυνατότητα στον κάθε χρήστη να παρακολουθεί τους φίλους του, τις δραστηριότητές του, τώρα και τις επιθυμίες τους με ένα βλέμμα απλά στην οθόνη του υπολογιστή. Με τη λογική της  «κλειδαρότρυπας» βάζει τους χρήστες του Facebook να κάνουν share σκέψεις, φωτογραφίες, video, ο,τιδήποτε για να γεμίσει το περιεχόμενο του Facebook. 

Το show ξεκινάει μόλις ανέβει η δημοσίευση στο προφίλ του χρήστη. Σύμφωνα με το Tech Insider, ο χρήστης μόλις ανεβάσει το περιεχόμενο του μπορεί να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο ποιος ετοιμάζεται να απαντήσει ή να αντιδράσει στη δημοσίευση του, ακριβώς όπως γίνεται και στο Messenger. 

Μπορεί να αρχίσει να γίνεται τρομακτικό το Facebook; Ίσως, απαντούν οι ειδικοί, προς το παρόν οι επικεφαλής του Facebook ποντάρουν πολλά στη νέα αυτή αλλαγή, η οποία δεν πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα εφαρμοστεί στα ιστολόγια όλων των χρηστών και θα το καταλάβουμε στη πράξη πότε θα ξεκινήσει η διαδικτυακή κατασκοπεία. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Zuckerberg με αυτό το τρικ θα καταφέρει να κρατήσει το  κοινό του εντός του Facebook και κολλημένο στις οθόνες του. 


Πηγή: klik.gr