Ακόμα μια διάκριση για την Ζωή Βαγιού και τον ΙΟΗ! - Ειδήσεις Pancreta

Η μόλις 13 χρονών αθλήτρια των optimist του ΙΟΗ, Ζωή Βαγιού, αποφάσισε αυτή τη φορά, να αναμετρηθεί σε κάτι διαφορετικό από την μέχρι τώρα πορεία της. Συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPEN BIC Νεανίδων / Κορασίδων 2016 που διοργανώθηκε από τον ΝΟΤΚ στις 4-6/11. Παρόλο που ήταν η πρώτη της επαφή με αυτό το διαφορετικού τύπου σκάφος, κατάφερε και τερμάτισε 3η στις Κορασίδες και 4η στην γενική κατηγορία. Μια μεγάλη επιτυχία που οφείλεται τόσο στο μεγάλο ταλέντο και τις εξαιρετικές της δυνατότητες, όσο και στην επίμονη προσπάθεια και έντονη προετοιμασία και φυσικά στους προπονητές της. Οι απονομές έγιναν την Κυριακή 15/1/2017 στον ΝΟΤΚ, όπου η μικρή μας αθλήτρια παρευρέθηκε για να παραλάβει το βραβείο της.

Η Ζωή διαπίστωσε οτι συμπληρώνει μόλις τα πρώτα 50 της μετάλλια και κύπελλα, άρα η ευχή και στα 100, είναι μάλλον μικρή!

Πάντα επιτυχίες και νίκες σε όλα τα επίπεδα Ζωή! Και εις ανώτερα!

Ο ΙΟΗ δηλώνει πραγματικά υπερήφανος για όλη την αγωνιστική του ομάδα, που με τον εξαιρετικό χαρακήρα και το ήθος των μικρών αθλητών και τις διακρίσεις τους, μας χαρίζουν συνεχώς μοναδικες στιγμές!

Ευχαριστούμε παιδιά!


Πηγή: pancreta