Χαμένοι κι οι δυο - Ειδήσεις Pancreta

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Super League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Το τελικό 0-0 ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν βοήθησε καμία από τις δύο ομάδες να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Δείτε ΕΔΩ τις πιο σημαντικές φάσεις της αναμέτρησης

Η αναμέτρηση στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (που ήταν για την εξ΄αναβολής 11η αγωνιστική) σημαδεύτηκε από τα πολλά και σοβαρά λάθη των παικτών, ορισμένα από τα οποία παραλίγο να αποδειχθούν μοιραία για τις ομάδες που τις διέπραξαν. Ως συνέπεια, οι περισσότερες από τις μεγάλες ευκαιρίες του αγώνα ήταν αποτέλεσμα λαθών περισσότερο, παρά οργανωμένων επιθέσεων από αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες ήθελαν αλλά φαινόταν ότι δεν μπορούσαν. 

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ ΙΝΤΙΜΕ
 

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν σε γενικές γραμμές αργός, με εξαιρέσεις ορισμένα (μικρά) χρονικά διαστήματα, στα οποία κάποια από τις δύο ομάδες αναλάμβανε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζε περαιτέρω τον αντίπαλό της.

Ήταν, με λίγα λόγια, ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχάσουν τόσο οι παίκτες όσο κι οι οπαδοί που βρέθηκαν στις κερκίδες και παρακολούθησαν τον αγώνα υπό βροχή. 

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (πίσω από Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Ξάνθη), ενώ η ΑΕΚ ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ ΙΝΤΙΜΕ
 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Οδ. Βλαχοδήμος, Χουλτ, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Μαρινάκης, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (Μπουμάλ 73'), Λέτο, Μπεργκ.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (Γιόχανσον 75'), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (Βάργκας 68'), Πατίτο, Πέκχαρτ (Αλμέιδα 68').

Αντίθετα, ο Πανιώνιος σημείωσε μία σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι, γεγονός που του επέτρεψε να ανεβεί εκ νέου στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Μπεν στο 24΄ και Σαββίδης στο 59΄, ενώ το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε στο 49΄ με πέναλτι ο Ούμπιντες. 

Δείτε τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αναμέτρησης


Πηγή: efsyn.gr