Στον τελικό του Κυπέλλου ο Άρης - Ειδήσεις Pancreta

Έπειτα από ένα ματς-θρίλερ που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Άρης λύγισε τη σθεναρή αντίσταση της ΑΕΚ με 77-76 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο μπάσκετ.

Η αναμέτρηση που έγινε στο Αλεξάνδρειο κρίθηκε στην τελευταία προσπάθεια του Κάμινγκς, ο οποίος, μόλις δύο δευτερόλεπτα πριν από το τελικό σφύριγμα, ευστόχησε σε λέι απ, στέλνοντας στον παράδεισο την ομάδα του και στο... καναβάτσο την Ένωση. 

Άρης - ΑΕΚ ΙΝΤΙΜΕ
 

Οι δύο ομάδες βάδισαν χέρι-χέρι στο σκορ μετά το πρώτο δεκάλεπτο, κι έτσι ήταν αμφίβολο να προβλέψει κανείς τον νικητή της αναμέτρησης. Εκτός από τις δυνατές μονομαχίες, το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε κι από τα εύστοχα τρίποντα που έπεφταν βροχή κατά περιόδους, με τους Κάμινγκς και Ντίξον να οργιάζουν.

Πλέον ο Άρης περιμένει στον τελικό της 19 Φεβρουαρίου, έναν από τους Ολυμπιακό - Παναθηναϊκό που θα μονομαχήσουν την ερχόμενη Δευτέρα (16/1) στο ΣΕΦ. 

Άρης - ΑΕΚ ΙΝΤΙΜΕ

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 46-44, 61-61, 77-76.

 

Άρης: Τζένκινς 12, Κάμινγκς 20, Μπάκνερ 11, Γιάνκοβιτς 9, Ντραγκίτσεβιτς 4, Ξανθόπουλος 6, Φλιώνης, Τσαϊρέλης 3, Ζάρας 3, Μούρτος, Σίμτσακ 4, Καββαδάς 5.

ΑΕΚ: Ούκιτς 10, Μιλόσεβιτς, Λαρεντζάκης 2, Μαυροειδής 7, Ουίλιαμς 2, ΜακΓκραθ 11, Ελονού 7, Σάκοτα 6, Βασιλειάδης 8, Χαριτόπουλος, Ντίξον 23, Τσαλμπούρης.

πηγή


Πηγή: pancreta