Απέδρασε με το διπλό από τη Βαρκελώνη - Ειδήσεις Pancreta

Αν και δεν είχε στη σύνθεσή του τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη στη Βαρκελώνη, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 69-67, σε αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Ο αγώνας ήταν κλειστός στο μεγαλύτερο μέρος του, με τους γηπεδούχους να θέλουν αλλά να μην μπορούν να αποκτήσουν διαφορά, κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που έβρισκε συνεχώς λύσεις για να μείνει κοντά στο σκορ. 

Ο νικητής κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τους γηπεδούχους να μην έχουν τον παίκτη που θα πάρει πάνω του την ομάδα όταν η μπάλα «έκαιγε», καθώς ο Ράις απέτυχε να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο. 

Ο Πρίντεζης οδήγησε επιθετικά τον Ολυμπιακό, με τον Λοτσέσκι να σημειώνει καθοριστικούς πόντους. 

Αυτή ήταν η 12η νίκη του Ολυμπιακού στη φετινή διοργάνωση, χάρη στην οποία παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα γνώρισε τη 10η ήττα της, απογοητεύοντας εκ νέου τους οπαδούς της, καθώς βρίσκεται εκτός 8άδας. 

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 33-29, 54-56, 67-69.

Ολυμπιακός: Γκριν 8, Μπιρτς 2, Γιανγκ 1, Παπαπέτρου 2, Ουότερς 8, Μιλουτίνοφ 6, Πρίντεζης 16, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης 6, Λοτσέσκι 11, Αθηναίου 1.

Μπαρτσελόνα: Ράις 15, Ντόλμαν 5, Ντόρσεϊ 7, Κλαβέρ 4, Ναβάρο 3, Βεζένκοφ 2, Ολεσον, Κόπονεν 16, Ρενφρό 3, Τόμιτς 12.

πηγή


Πηγή: pancreta