Στους «16» με ανατροπή και... σπόντα - Ειδήσεις Pancreta

Σε ένα ματς που είχε επτά γκολ ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή , πήρε τη νίκη έναντι του Απόλλωνα Σμύρνης και σε συνδυασμό με τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ηρακλή κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κάκιστο το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη που είδε τους παίκτες του Απόλλωνα να σκοράρουν δύο φορές (Σιατραβάνης στο 11' και το 43΄) και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 0-0. Οι οπαδοί των πρασίνων, μάλιστα, ξέσπασαν για την εμφάνιση της ομάδας τους και η πλειοψηφία τους αποχώρησε στην ανάπαυλα.

Ο προπονητής των πρασίνων αναγκάστηκε να περάσει στο β' μέρος τους Λουντ και Μπεργκ και η ομάδα μεταμορφώθηκε. Με τέρματα των Μπερκ (54'), Εμποκού (61') και Λέτο (65') το τριφύλλι έφερε το ματς τούμπα, ενώ αγκάλιασε τη νίκη όταν το αυτογκόλ του Ντάσιου στο 74' διαμόρφωσε το 2-4.

Ο Απόλλων Σμύρνης, όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και μπήκε ξανά στο ματς με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σιατραβάνης στο 75'.

Η αναμέτρηση παρέμεινε αμφίρροπη μέχρι το τέλος που βρήκε τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει για τη νίκη.

Βέβαια, η πρόκριση κρίθηκε στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, όπου ο ΟΦΗ νίκησε τον Ηρακλή με 2-1 και έδωσε τη δεύτερη θέση στους πράσινους.

Συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης: Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Ντάσιος (85' Ρομάνο), Δεληζήσης, Κονέ, Κάσσος (85' Διαμαντόπουλος), Τζάνης (70’ Τσιάρας), Πετρόπουλος, Αλμπάνης , Σιατραβάνης 

Παναθηναϊκός: Στιλ, Mέστο, Xουχούμης, Iβάνοφ, Tελάντερ, Λεντέσμα (46’ Μπεργκ), Pέις, Εμπουκού, Mπουμάλ (75' Βλαχοδήμος), Bιγιαφάνιες (46’ Λουντ), Λέτο 

πηγή


Πηγή: pancreta