Νίκησε Πανιώνιο και... ένταση ο Ολυμπιακός - Ειδήσεις Pancreta

Με το τρίποντο έφυγε από τη Νέα Σμύρνη ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, νικώντας τον Πανιώνιο με 2-0, σε έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από νεύρα  και αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, κυρίως στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες, ενώ δύο φορές ο διαιτητής του αγώνα κάλεσε τους βοηθούς του στο κέντρο του γηπέδου, και ετοιμάστηκε να διακόψει το ματς, καθώς έπεσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ολυμπιακός, μετά τα πρώτα λεπτά, κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα, βάζοντας και ένα γρήγορο γκολ (στο 15ο λεπτό με κεφαλιά του Μποτία), μεταφέροντας το άγχος στους γηπεδούχους. Οι τελευταίοι, έδωσαν γήπεδο στους αντιπάλους τους και προσπάθησαν να φανούν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, κάτι που κατάφερε εν μέρει, στο πρώτο ημίχρονο.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος Ένταση στην αναμέτρηση | ΙΝΤΙΜΕ

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και κατόρθωσε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ (στο 64ο λεπτό με χτύπημα φάουλ του Μιλιβόγεβιτς), σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη. Από το σημείο εκείνο η ένταση ανέβηκε μεταξύ των παικτών, ωστόσο επί της ουσίας δεν άλλαξε κάτι. 

Η διαιτησία του κ. Λαμπρόπουλου επιχείρησε να φανεί ακριβοδίκαιη, ωστόσο δεν τα κατάφερε σε όλες τις περιπτώσεις. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για δύο οφσάιντ που δόθηκαν από τους βοηθούς εις βάρος του Πανιωνίου, τη στιγμή που οι παίκτες του βγαίναν μόνοι τους απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Με τη νίκη του αυτή, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, έχοντας 12 βαθμούς σε 5 αναμετρήσεις. 

Ολυμπιακός - Πανιώνιος Ο Μποτία με κεφαλιά ανοίγει το σκορ | ΙΝΤΙΜΕ

Πηγή: efsyn.gr