Καλή η ΑΕΚ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Λαμίας - Ειδήσεις Pancreta

Έχοντας διαστήματα αρκετά καλής απόδοσης, η ΑΕΚ εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της Λαμίας και επικράτησε με 2-0, σε ματς που έγινε στο ΟΑΚΑ και ήταν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League. 

Χάρη στη νίκη της αυτή, η ΑΕΚ ανέβηκε στους 23 βαθμούς και διατηρήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μειώνοντας την απόσταση από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους 9 βαθμούς (ωστόσο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ένα ματς λιγότερο). 

Από την πλευρά της η Λαμία παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, καθώς ισοβαθμεί στην 12η θέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας 11 βαθμούς. 

Η ΑΕΚ προηγήθηκε νωρίς (με τον Πόνσε στο 13ο λεπτό), γεγονός που της επέτρεψε να επιβάλει τον ρυθμό της, απέναντι σε μία ομάδα που είχε κυρίως παθητικό ρόλο.

Το αυτογκόλ του Αναστασιάδη στο 47ο λεπτό «σφράγισε» ουσιαστικά τη νίκη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι στα τελευταία λεπτά ανέβασαν και πάλι τον ρυθμό τους και δημιούργησαν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να διευρύνουν το σκορ, ωστόσο αποδείχθηκαν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Έτσι, η ΑΕΚ θα ταξιδέψει με ηρεμία στην Πορτογαλία για το τελευταίο ματς της στο Champions League κόντρα στην Μπενφίκα. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (82' Τσόσιτς), Aλεφ (56' Μοράν), Κλωναρίδης, Μάνταλος (71' Αλμπάνης), Μπογέ, Πόνσε.

Λαμία (Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέχο, Πλιάτσικας (18' Αναστασιάδης), Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Μπλάζιτς, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επστάιν, Μπαράλες (54' Ρόμανιτς).

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr