Εντός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Φενέρ - Ειδήσεις Pancreta

Τη δεύτερή του ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ γνώρισε ο Παναθηναϊκός, καθώς έχασε από την τουρκική Φενερμπαχτσέ με σκορ 81-69, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τη Euroleague. 

Αυτή ήταν μάλλον μία εκτός προγράμματος ήττα για τους «πράσινους» που έπεσαν στο 5-6 (νίκες - ήττες) και βλέπουν την υπόθεση της 8αδας να δυσκολεύει. 

Από την πλευρά της η Φενερμπαχτσέ παρέμεινε πρωτοπόρος στη βαθμολογική κατάταξη, με το ρεκόρ της να ανέρχεται πλέον στο 10-1. 

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, η Φενέρ άρχισε να χτίζει μία μικρή διαφορά, την οποία ψαλίδιζε κάθε τόσο ο Παναθηναϊκός, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει αυτός το προβάδισμα και να βρεθεί στη θέση του οδηγού. Στα τελευταία λεπτά, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους και τελικά να φτάσουν με ασφάλεια σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. 

Η νίκη της τουρκικής ομάδας στηρίχθηκε κυρίως στην άμυνά της που δυσκόλεψε τους γηπεδούχους να φτάσουν προς το καλάθι, μένοντας τελικά κάτω από τους 70 πόντους στην επίθεση.

Την ίδια στιγμή, η Φενέρ διαχειρίστηκε σωστά το ματς, ακόμα κι όταν ο Παναθηναϊκός πίεζε ασφυκτικά, ψαλιδίζοντας τη διαφορά. 

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Φενερμπαχτσέ και του προπονητή της Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επί του Παναθηναϊκού, στην κανονική περίοδο της Euroleague.

Τα δεκάλεπτα: 12-18, 33-35, 52-56, 69-81

Πηγή


Πηγή: pancreta.gr