Σώθηκε με πέναλτι στις καθυστερήσεις - Ειδήσεις Pancreta

Μία εντυπωσιακή Γιουβέντους επιχείρησε να... μιμηθεί τη συμπατριώτισσά της Ρόμα και να γονατίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην Ισπανία. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η «βασίλισσα» κέρδισε πέναλτι και τελικά πήρε αυτή το εισιτήριο για τους «4» του Champions League

Το τελικό 3-1 υπέρ της Γιουβέντους σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της Ρεάλ, έδωσε την πρόκριση στους Ισπανούς, οι οποίοι πάντως πραγματοποίησαν μία άσχημη εμφάνιση μπροστά τους οπαδούς τους. 

Σκόρερ του χρυσού γκολ για τη Ρεάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα ο Μπουφόν και να αποβληθεί.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, η Ρόμα είχε ανατρέψει το εις βάρος της 4-1 του πρώτου αγώνα από την Μπαρτσελόνα και κατάφερε να φτάσει σε επική νίκη-πρόκριση με 3-0, με χρυσό σκόρερ τον Κώστα Μανωλά. 

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μπάγερν Μονάχου με «λευκή» ισοπαλία (0-0) πανηγύρισε την πρόκριση κόντρα στη Σεβίλη, καθώς στο πρώτο ματς οι Γερμανοί είχαν επικρατήσει με 2-1.

Έτσι, οι ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι η αγγλική Λίβερπουλ, η ιταλική Ρόμα, η γερμανική Μπάγερν Μονάχου και η ισπανική Ρεάλ Μαδρίτης.

πηγή


Πηγή: pancreta