Ο Μανωλάς υπέγραψε την επική πρόκριση κόντρα στην «Μπάρτσα» - Ειδήσεις Pancreta

Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League με επική ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα, πήρε η Ρόμα που επικράτησε εντός έδρας της Μπαρτσελόνα με 3-0, με τον Κώστα Μανωλά να σημειώνει το χρυσό γκολ για τους Ιταλούς. 

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε ολοκληρωθεί με 4-1 υπέρ των Καταλανών. 

Η Ρόμα ήταν εμφανώς καλύτερη από την Μπαρτσελόνα στο σημερινό ματς, με τους Ισπανούς να απογοητεύουν με την εμφάνισή τους, χωρίς σε κανένα σημείο να μπορέσουν να αντιδράσουν στον ενθουσιασμό των γηπεδούχων.

Προφανώς, η «Μπάρτσα» είχε πιστέψει ότι η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο ματς και μάλλον αντιμετώπισαν με υπεροψία τους αντιπάλους τους. 

Τα τέρματα σημείωσαν οι Τζέκο (στο 6ο λεπτό), Ντε Ρόσι (58') και Μανωλάς (82΄). Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι δύο τελευταίοι είχαν σημειώσει από ένα αυτογκόλ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.

Στον άλλο σημερινό αγώνα για το Champions League, η Λίβερπουλ άντεξε μέσα στο Μάντσεστερ, νικώντας εκ νέου τη Σίτι (με 2-1 αυτή τη φορά) και πανηγύρισε την είσοδό της στους «4» της διοργάνωσης. Η πρώτη αναμέτρηση είχε ολοκληρωθεί με 3-0 υπέρ της Λίβερπουλ.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν νωρίς (μόλις στο 2ο λεπτό) και θα μπορούσαν να φτάσουν και σε ένα δεύτερο τέρμα, εάν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια κι εάν είχαν την εύνοια της διαιτησίας σε δύο καθοριστικές φάσεις (στις οποίες η Σίτι ζήτησε χέρι-πέναλτι και γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ).

Στην επανάληψη, ωστόσο, το τέρμα του Σαλάχ στο 56ο λεπτό έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων, με τον Φιρμίνιο να ολοκληρώνει την πρόκριση των «κόκκινων» με ένα δεύτερο τέρμα για την ομάδα του στο 77ο λεπτό. 

πηγή


Πηγή: pancreta