Με «αέρα» στους «8» Ρεάλ και Λίβερπουλ - Ειδήσεις Pancreta

Οι νίκες τους στους πρώτους αγώνες τους έδιναν σημαντικό πλεονέκτημα για τη ρεβάνς και οι Ρεάλ και Λίβερπουλ φρόντισαν να έχουν εύκολες βραδιές απέναντι στις Παρί και Πόρτο και να περάσουν με άνεση στα προημιτελικά του Champions League.

Μεγάλη νίκη των Μαδριλένων μέσα στο Παρίσι με 1-2 έναντι της πολυδιαφημισμένης, αλλά χωρίς βαριά φανέλα, Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, με τον Νεϊμάρ απόντα, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να πιέσει τη «βασίλισσα» και να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 του πρώτου αγώνα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έστησε υποδειγματικά την ομάδα του και είδε τη Ρεάλ να προγηγείται στο 51' με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι «Παριζιάνοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και οι ελπίδες τους αναπτερώθηκαν όταν ο Καβάνι ισοφάρισε από απίστευτη καραμπόλα στο 71΄. 

Η Παρί, όμως, δεν κατάφερε να ανεβάσει την πίεσή της προς την εστία του Νάβας, δέχθηκε ακόμη ένα γκολ στο 80', ενώ έμεινε και με δέκα παίκτες πριν το τέλος του ματς.

Να σημειωθεί ότι η «βασίλισσα» είχε και δύο δοκάρια.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Λίβερπουλ έκανε διαχείριση δυνάμεων, καθώς το υπέρ της 0-5 του πρώτου αγώνα δεν έδινε καμία ελπίδα στην Πόρτο να διεκδικήσει κάτι.

Μέτριο προς κακό το παιχνίδι στο Άναφιλντ με τους παίκτες του Κλοπ να έχουν το μυαλό τους στο κομβικό παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League.

Το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

πηγή


Πηγή: pancreta