Της έφτασε ένα γκολ για να πατήσει κορυφή - Ειδήσεις Pancreta

Τη μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα απολαμβάνει πλέον η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στη Super League.

Η ΑΕΚ ανέβηκε στους 54 βαθμούς και έχει δύο περισσότερους από τον «δικέφαλο του Βορρά» που έχασε έδαφος στην Τρίπολη (ηττήθηκε με 3-2) και ενώ απομένει η απόφαση για την τύχη του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Στο ΟΑΚΑ, σήμερα, η Ένωση έκανε άλλη μία πειστική εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να ανασάνουν. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ κατέβασε ταχύτητα, έκανε και αλλαγές με αποτέλεσμα όσο περνούσαν τα λεπτά και παρέμενε το ρευστό 1-0, να αγχώνει περαιτέρω τους οπαδούς της στις κερκίδες. 

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν επιθετικά μία μάλλον κακή εμφάνιση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο σημερινό ματς ο Πανιώνιος δεν έκανε ούτε μία τελική προσπάθεια προς την εστία του Τσιντώτα.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Λιβάγια στο 21'. 

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, σε ένα ντέρμπι «δικεφάλων» που αναμένεται να κρίνει πολλά για την υπόθεση τίτλος. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γαλανόπουλος (88' Αϊντάρεβιτς), Κονέ, Χριστοδουλόπουλος (64' Μασούντ), Λιβάια (69' Μπακάκης), Μπακασέτας, Αραούχο.

Πανιώνιος: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου (65' Μπραχίμι), Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Πινιώτης (72' Γεσίλ), Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (82' Βουκελάτος)

πηγή


Πηγή: pancreta