Γκέλα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ - Ειδήσεις Pancreta

Η Ένωση δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης και έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα καθώς ο Ολυμπιακός που την καταδιώκει έχει έναν αγώνα λιγότερο και σε περίπτωση νίκης (αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΣ Γιάννινα) θα ξεπεράσει τους «κιτρινόμαυρους». 

ΑΕΚ-Απόλλων 0-0 [Βίντεο: Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο βροχερό Ολυμπιακό Στάδιο αν και είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Για τους φιλοξενούμενους Παπάζογλου και Χουάρες συνέβαλα τα μέγιστα για να κρατηθεί στην άμυνα το μηδέν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό παιχνίδι έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Απόλλωνα ο Γιώργος Παράσχος.

Κέρκυρα-Ατρόμητος 1-3 [Βίντεο: Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις]

Στην Κέρκυρα, ο Ατρόμητος νίκησε 3-1 την τοπική ομάδα και κατέκτησε το πέμπτο εκτός έδρας «διπλό». Δύο γκολ και μία ασίστ ο Ουάρντα, γκολ και ο Βασιλακάκης για την ομάδα του Περιστερίου που ανέβηκε στη δεύτερη θέση. Μείωσε ο Σιόντης για τους Φαίακες. 

Πλατανιάς – ΠΑΟΚ 0-1 (Βίντεο: Το γκολ και οι καλύτερες φάσεις)

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση του, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει νικητής από τα Περιβόλια κερδίζοντας με 1-0 τον Πλατανιά, χάρη σε γκολ του αρχηγού του Στέλιου Μαλεζά στο 56'.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διεύρυνε το σερί νικών της και έπιασε την ΑΕΚ στην κορυφή. 

πηγή


Πηγή: pancreta