Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ - Ειδήσεις Pancreta

Με τον ΟΦΗ να αφήνει εκτός συνέχειας τον Απόλλωνα Σμύρνης ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Κρητικοί νίκησαν με 2-1 την «Ελαφρά Ταξιαρχία», παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Μαζί με τον ΟΦΗ πέρασε στους «16» ως δεύτερος ο Πλατανιάς. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι αγωνιζόταν με 10 από το 36' λόγω αποβολής του Καρανίκα, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αποτέλεσμα που σήμανε τον αποκλεισμό των «κίτρινων».

Η κορυφή του 7ου ομίλου θα εξαρτηθεί από τον αυριανό αγώνα Παναιγιάλειου - Πανιωνίου.

Εύκολα στην επόμενη φάση του θεσμού πέρασε ο Ατρόμητος ως πρώτος του 4ου ομίλου. Και μάλιστα ο Νταμίρ Κάναντι χρησιμοποίησε αρκετούς ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές θέλοντας να επιβάλει τον ρυθμό της ομάδας του στην αναμέτρηση.

Τα κατάφερε αφού η Σπάρτη γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 απειλώντας μόλις μία φορά την εστία των «κυανόλευκων».

Ο Ατρόμητος ξαναπαίζει στο πρωτάθλημα τη Δευτέρα, οπότε ο Αυστριακός τεχνικός είχε το περιθώριο να μην ξεκουράσει παίκτες όπως ο Ουάρντα, ο Μάντσον, ο Χατζηισαΐας και ο Ρισβάνης.

Στο 6ο όμιλο πρώτη με το απόλυτο των νικών προκρίθηκε και η Ξάνθη μετά την επικράτησή της με 2-1 στην έδρα του Πανσερραϊκού, ενώ στον 3ο η Λαμία κατέλαβε τη δεύτερη θέση νικώντας 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας.

πηγή


Πηγή: pancreta