«Άρρωστος» ο Ολυμπιακός, έχασε κι από τον Ατρόμητο - Ειδήσεις Pancreta

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο χρονικό διάστημα φανέρωσε εκ νέου ο Ολυμπιακός, ο οποίος γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο με 1-0, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League

Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας στη Super League χωρίς νίκη, προβληματίζοντας τους οπαδούς του, οι οποίοι αποδοκίμασαν στο τέλος την ομάδα τους. Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία με Ξάνθη (1-1, στην 3η αγωνιστική) και Αστέρα Τρίπολης (1-1, 4η αγωνιστική), ενώ ηττήθηκε από ΑΕΚ (3-2, 5η αγωνιστική) και Ατρόμητο (1-0, 6η αγωνιστική).

Δείτε ΕΔΩ το γκολ και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης [VIDEO].

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Ολυμπιακός πίεσε τον αντίπαλό του για να πετύχει κάποιο γκολ όμως η εδαφική του υπεροχή ήταν χωρίς ουσία, καθώς δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενουμένων.

Αντίθετα, ο Ατρόμητος, προσέχοντας καταρχήν την αμυντική του διάταξη, ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και κατάφερε τελικά να σκοράρει σε μία εξ αυτών, με τον Κιβρακίδη να πετυχαίνει στο 60ο λεπτό το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος EUROKINISSI
 

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα αυτό προκαλεί νέα αναστάτωση στον Ολυμπιακό, ο οποίος μόλις πριν από έξι ημέρες οδήγησε τον Χάσι σε παραίτηση (μετά την ήττα από την ΑΕΚ), με τον Τάκη Λεμονή να αναλαμβάνει την τύχη της ομάδας. 

Μετά το σημερινό αγώνα, ο Ατρόμητος προσπέρασε τον Ολυμπιακό στον βαθμολογικό πίνακα: η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 10 βαθμούς, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 8 πόντους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Προτό, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (60' Εμενίκε), Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (52' Σεμπά), Μπεν (13' Μάριν),Τζούρτζεβιτς.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Ούμπιδες (46' Μπουσούλαζιτς), Ουάρντα, Ντιγκινί, Βασιλακάκης (83' Ζησόπουλος), Μανούσος (71' Καρασαλίδης)

πηγή


Πηγή: pancreta