Σενάρια διάλυσης του Παναθηναϊκού - Ειδήσεις Pancreta

Άνευ προηγούμενου είναι όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό, με τους γνωρίζοντας τα τεκταινόμενα στην πράσινη ΠΑΕ να μιλούν πια για έναν πρωτοφανή πόλεμο συμφερόντων μεταξύ ισχυρών παραγόντων που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το «τριφύλλι». Έναν πόλεμο μοναδικό θύμα του οποίου είναι ο ιστορικός σύλλογος της πρωτεύουσας.

Οι παροικούντες την πράσινη Ιερουσαλήμ κάνουν μάλιστα λόγο για σχέδιο άλωσης και διάλυσης του Παναθηναϊκού και μάλιστα με κιτρινόμαυρη συμμετοχή. Φωτογραφίζουν συγκεκριμένα ως ενορχηστρωτές του συγκεκριμένου σχεδίου, το οποίο θέλει τον Παναθηναϊκό να υποβιβάζεται σε τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας και στη συνέχεια να επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες με το ΑΦΜ κάποιας ομάδας της Β’ Εθνικής, τον Νικόλα Πατέρα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι δύο άνδρες φέρονται μάλιστα να συναντήθηκαν πρόσφατα σε σκάφος στον Αργοσαρωνικό προκειμένου να καταστρώσουν τα επόμενα βήματα για το «τριφύλλι». Ουσιαστικά δηλαδή, όπως λένε οι γνωρίζοντες, να βρουν εκείνα τα παραθυράκια μέσω των οποίων θα αποφύγουν τον νέο νόμο για τις χρεωκοπημένες ΠΑΕ. Το τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί σύντομα.  

πηγή


Πηγή: pancreta