Συνάντηση Μ. Καραμαλάκη με τον Σύνδεσμο Λιμενεργατών Ηρακλείου - Ειδήσεις Pancreta

Τα γραφεία του Συνδέσμου Μόνιμων Εργατών του Λιμένος Ηρακλείου επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, προκειμένου να ενημερωθεί από τους ιθύνοντες για τα ζητήματα που υπάρχουν και τις δύσκολες εργασιακές συνθήκες.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Σφακιανάκης Φώντας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τον κ. Καραμαλάκη, που άκουσε με προσοχή, για τα πάγια προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, τα οποία αποτελούν τροχοπέδη στην εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού, με κύρια αιτήματά των λιμενεργατών τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την επιτακτική ανάγκη ανανέωσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης διαβεβαίωσε του εργαζομένους του λιμανιού ότι θα σκύψει πάνω από τα προβλήματα τους και θα δώσει λύσεις προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν απρόσκοπτα την σημαντική και απαιτητή δουλειά τους.

Μάλιστα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου στάθηκε και στην ανάγκη για σοβαρές επενδύσεις στο χώρο του λιμανιού, για την καλύτερη υποδοχή και φιλοξενία των επισκεπτών.


Πηγή: pancreta.gr