Ο Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση ελπίζοντας να σώσει εαυτόν - Ειδήσεις Pancreta

Στην διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση από την κοινοβουλευτική ομάδα και μάλιστα άρον άρον αναγκάστηκε να προχωρήσει ο γραμματέας της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος μετά τις προτροπές του πρώτου σε πραξικόπημα από το βήμα της Βουλής. 

Οι εν λόγω προτροπές του χρυσαυγίτη βουλευτή για πραξικόπημα και αποκεφαλισμούς της πολιτικής ηγεσίας της χώρας στοιχειοθετούν απόλυτα τις κατηγορίες σε βάρος της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της δίκης για τη δράση της.

Γι’ αυτό και ο αρχηγός της οργάνωσης έσπευσε άμεσα να αποποιηθεί τη θέση του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση σε μια προσπάθεια να προστατεύσει εαυτόν ενώπιον του δικαστηρίου. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης έχουν προχωρήσει σε ανάλογες αναφορές κατά τη διάρκεια ομιλιών τους σε συγκεντρώσεις. 

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση αναφέρει: 

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, λόγω της δηλώσεως του βουλευτού Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, δηλώσεως η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής της ΧΑ, αποφάσισα, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου της ΚΟ του κόμματος το εξής: Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τίθεται εκτός ΚΟ του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή». 

Πηγή


Πηγή: pancreta