Χανιά: Αποδοκίμασαν την Κουντουρά στα εγκαίνια των γραφείων των ΑΝ.ΕΛΛ. - Ειδήσεις Pancreta

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας έξω από τα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα Χανιά κατά την άφιξη της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη στάση των ΑΝ.ΕΛΛ. στο Μακεδονικό, ενώ στα κομματικά γραφεία είχε συγκεντρωθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Τα επεισόδια προκάλεσε ομάδα ατόμων που ήταν έξω από το Μέγαρο Πάνθεον στην οδό Κριάρη, όσο ήταν σε εξέλιξη τα εγκαίνια των νέων γραφείων.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποια θέση θα τηρήσουν οι ΑΝ.ΕΛΛ. όταν η συμφωνία φθάσει για κύρωση στη Βουλή, η κ. Κουντουρά τόνισε: «Ο Πάνος Καμμένος είναι ξεκάθαρος. Αν και εφόσον έρθει αυτή η συμφωνία στη Βουλή, δεν θα τη στηρίξουμε. Για να δούμε λοιπόν τότε ποιοι θα τη στηρίξουν».

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε συνέλευση της νομαρχιακής επιτροπής, με τους διαδηλωτές να μη φεύγουν στιγμή έξω από τα γραφεία περιμένοντας την έξοδο της υπουργού.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21.30, με τις αστυνομικές δυνάμεις να φυγαδεύουν την υπουργό από πίσω πόρτα, χωρίς να γίνεται αντιληπτή η έξοδός της από τους διαδηλωτές.

Πηγή


Πηγή: pancreta