Νέα πυρκαγιά στην περιοχή των Αρμένων στο Ρέθυμνο - Ειδήσεις Pancreta

  φωτο αρχείου

Και τρίτο πύρινο μέτωπο άνοιξε το πρωΐ της Πέμπτης στην Κρήτη, μετά τις δύο φωτιές οι οποίες ξέσπασαν στον νομό Ηρακλείου.

Αυτήν την φορά η πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή των Αρμένων στο Ρέθυμνο, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής να έχει σπεύσει στο σημείο, με τρία οχήματα με 6 άνδρες.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής καταβάλουν προσπάθειες, προκειμένου να περιορίσουν γρήγορα την έκταση της φωτιάς, πριν αυτή λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Ηράκλειο

Υπό έλεγχο βρίσκονται οι δύο πυρκαγιές οι οποίες έκαιγαν μέχρι χθες το βράδυ, σε δύο περιοχές του νομού Ηρακλείου.

Στην περιοχή Βοριάς του δήμου Αρχανών– Αστερουσίων, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο όμως στο σημείο παρέμειναν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, για τυχόν αναζωπυρώσεις, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Σε ύφεση είναι και η πυρκαγιά η οποία ξέσπασε την Τετάρτη το απόγευμα, στην δασική περιοχή Άγνος στο Δήμο Μίνωα Πεδιάδος.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδρασαν στο σημείο κι εν τέλει έθεσαν υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά, με την βοήθεια και εναέριου μέσου.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται και εθελοντές με υδροφόρες του Δήμου, σε περίπτωση κατά την οποία χρειαστεί να συνδράμουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

πηγή


Πηγή: pancreta