ΠΡΟΣΦΟΡΑ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ - Ειδήσεις Pancreta

Δημοσιεύτηκε

Λένε ότι ζούμε σε ένα ζωντανό πλανήτη. Ο αέρας, ο ήλιος, η θάλασσα ακόμα και το έδαφος είναι γεμάτο ενέργεια. Το σύμπαν το ίδιο δεν είναι τίποτα περισσότερο από ενέργεια. Δεν θα μπορούσε ο άνθρωπος να μην είναι μέρος αυτής της ενέργειας. Και αν προσπαθήσεις να εξηγήσεις τι είναι Θεός στο ίδιο συμπέρασμα θα βρεθείς. Ότι ο ίδιος ο Θεός είναι Ενέργεια.

Αν θέλεις να τον δεις δεν έχεις παρά να δώσεις αγάπη. Αυτή αποτελεί την ισχυρότερη και αμεσότερη δίοδο για να επικοινωνήσεις μαζί του. Η θεωρεία όμως δεν αρκεί αν δεν πάρει σάρκα και οστά. Δώσε σάρκα με ένα απλό τρόπο …με την ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Δώσε ότι έχεις σε περίσσευμα. Χρήμα, τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, χρόνο… μια αγκαλιά, χωρίς να περιμένεις τίποτα σαν αντάλλαγμα. Αν και αυτό δεν ισχύει γιατί ως ενέργεια η προσφορά θα γυρίσει πίσω σε σένα. Ο φιλόσοφος λαός λέει: ΟΤΙ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΙΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ.   

Αναλύοντας το μαθηματικά θα δεις ότι: η προσφορά είναι αγάπη, η αγάπη είναι ενέργεια και η ενέργεια ο Θεός. Προσφέροντας γίνεσαι ένας μικρός Θεός για αυτό και πολλοί λένε ότι: ο Θεός αγαπάει πιο πολύ τα χέρια που δίνουν παρά που προσεύχονται.

Δοκίμασε τον εαυτό σου και παρατήρησε τον όταν δίνει. Δες πόσο πλούσιος θα νιώσει, πόση πολύ ενέργεια θα έχει μέσα από την χαρά. Σκέψου ακόμα και εγωιστικά. Ποιος είμαι εγώ και πόση δύναμη έχω που μπορώ και προσφέρω; Είμαι δυνατός και μπορώ να προσφέρω. Κάποιος εκεί έξω με έχει ανάγκη!

Πολλά θα θέλαμε να αλλάξουν γύρω μας αλλά δεν θα αλλάξουν ποτέ αν δεν αλλάξουμε εμείς πρώτα μέσα μας.

Βρες μια τοπική ομάδα, έναν οργανωμένο σύλλογο, μια οικογένεια που έχει ανάγκη, έναν φτωχό, έναν άρρωστο και δώσε ότι σου περισσεύει, και να είσαι σίγουρος το καλό μια μέρα θα γυρίσει πίσω και γυρνάει πάντα γιατί είναι "φυσικός" νόμος.

Καμπουράκης Ν. Εμμανουήλ

Οικονομολόγος Ε.Α.Π.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου με την "Δύναμη Πολιτών"






Αναρτήθηκε από: