Η νηφάλια παρέμβαση της Ζέφης Δημαδάμα για τις πολιτικές εξελίξεις - Ειδήσεις Pancreta

Δημοσιεύτηκε 02/02/2017

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των εκπροσώπων του πολιτικού συστήματος, που επενδύουν στις φωνές και τις… τσιρίδες για να παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους, με αποτέλεσμα να προκαλούν αντισυσπειρώσεις και αποστροφή στην πλατιά πλειοψηφιά των πολιτών, η Ζέφη Δημαδάμα επιμένει… νηφάλια.

Η αντιπρόεδρος γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος ήταν καλεσμένη του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, όπου ανέλυσε με ψυχραιμία και μετριοπάθεια τα δεδομένα της τρέχουσας πολιτικής πραγματικότητας.

Η Ζέφη Δημαδάμα μίλησε για την αναγκαιότητα να αρθεί η αβεβαιότητα λόγω της μη ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, καθώς και για τις ενδιαφέρουσες ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξελιξη στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Ζέφη Δημαδάμα






Αναρτήθηκε από:

Ζέφη Δημαδάμα

Η Ζέφη Δημαδάμα είναι Γενική Γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - Αντιπρόεδρος Γυναικών Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος - Διδάσκουσα (ΕΔΙΠ), Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πάντειο Παν/μιο