ATAKTΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ - Ειδήσεις Pancreta

Δημοσιεύτηκε

Την τελευταία μέρα θα εμφανισθεί ο Σώρρας στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ, θα πληρώσει τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και θα εκλεγεί παμψηφεί.
***
Την εξίσωση ναζισμού κομουνισμού ούτε ο Αϊνστάιν δεν θα την έλυνε.
***
Δυο φανουρόπιτες έκανε προχθές ο Αλέξης. Μία για να βρεθεί το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και άλλη μία για το χαμένο χρόνο. Της αξιολόγησης,… του Προυστ… θα σας γελάσω.
***
Τον διαγωνισμό Καλοκαίρι 2017 κερδίζει όποιος δεν ανέβασε ούτε μία φωτογραφία με θάλασσα. Δηλαδή κανείς.
***
Ο Σόιμπλε ζήτησε οι δηλώσεις του για το μνημείο που πρέπει να του στήσουμε να περιληφθούν στα θέατρα που παίζουν επιθεώρηση. Θα είναι το καλύτερο νούμερο για εναν πολιτικο που αγαπάει τα νουμερα.
***
Το εκπαιδευτικό σύστημα δεν ανήκει πλέον στην παροιμία «ράβε, ξήλωνε, δουλειά να μη σου λείπει». Πήρε μετεγγραφή στην άλλη. «Ητανε στραβό το κλήμα το ‘φαγε κι ο γάιδαρος».
***
Να πάρουν τον Πορτοσάλτε να διαφημίζει σερβιέτες. Θα είναι το ίδιο πειστικός όσο και στο σποτάκι του ΣΚΑΙ.
***
Τζακ ποτ, λέει, στο ΛΟΤΤΟ. Είμαι τόσο γκαντέμω που ακόμα κι αν είχα παντρευτεί πλούσιο γέρο, η αφεντιά μου θα πέθαινε πρώτη.
***
Ο Ψαριανός παραδέχτηκε ότι έχει δοκιμάσει όλες τις ναρκωτικές ουσίες. Εμ. ..ετσι εξηγείται γιατί λέει τόσες μακακίες. Βρίσκεται μονίμως υπό την επήρεια.
***
Την αναβάθμιση του ΤΕΙ Βλακείας σε ΑΕΙ υποσχέθηκε ο Κούλης ώστε να έχει αξία το πτυχίο του.
***
H άλλη νιώθει ευλογημένη που πίνει καφέ. Αυτό σημαίνει πως όσοι πίνουν τσίπουρα είναι καταραμένοι;
***
H Πατούλαινα ζήτησε από την Ελληνικός χρυσός να μην της στέλνει πλέον την παραγωγή της στο Μαρούσι, αλλά στο Δημαρχείο της Αθήνας.
***
Τα πράγματα αγριεύουν με τον Ντόναλντ και τον Κιμ. Γι' αυτό αν δεν πάρουμε τα χρωστούμενα από τον Β. Παγκοσμιο Πόλεμο, ας μας δώσουν τουλάχιστον μια προκαταβολή από τον Τρίτο.
***
Όσοι θέλετε καλό χειμώνα να τον πάρετε στα σπίτια σας . Ευχαριστώ

Χρύσα Κακατσάκη






Αναρτήθηκε από:

Χρύσα Κακατσάκη

Τα όνειρα είναι πολύ σκληρά για να τ' αντέξεις!!!