Γέφυρα στο Ηράκλειο έτοιμη να καταρρεύσει (φωτο) - Ειδήσεις Pancreta

Εικόνες εγκατάλειψης σε μία από τις πιο γνωστές γέφυρες του Ηρακλείου

Η κρεμαστή γέφυρα στην περιοχή του Καράβολα δεν έχει συντηρηθεί εδώ και αρκετό καιρό από τις αρμόδιες αρχές έχει τοποθετηθεί ένα πλέγμα προκειμένου να μην περνά ο κόσμος από το συγκεκριμένο σημείο. 

Ωστόσο, κάτοικοι εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους, καθώς η γέφυρα θα μπορούσε να συντηρηθεί και να είναι προσβάσιμη στον κόσμο. 

Δείτε τι έγραψε αναγνώστης του flashnews.gr, για την εν λόγω γέφυρα:

"Κάθε μέρα κοιτάζω αυτή την κρεμαστή Γέφυρα στην περιοχή του Καραβολα και δεν μπορώ να εξηγήσω την εγκατάλειψη της από τους αρμόδιους, δεν ξέρω αν είναι η Περιφέρεια, ο Δήμος Ηρακλειου, η το Λιμενικο Ταμείο, όποιος και να είναι πάντως είναι απαράδεκτη η εικόνα.
Νομίζουν επειδή έβαλαν ένα πλέγμα προκειμένου να μην περνούν οι πεζοί, εδώ και πάνω από χρόνο, έχουν κάνει το χρέος τους. ΝΤΡΟΠΗ.
Αντί να βάλλουν ένα Συνεργειο να την συντηρήσουν λίγο, την έκλεισαν και όπως είναι φυσικό ο κόσμος αγανακτισμένος έχει βγάλει το πλέγμα και κυκλοφορεί κανονικά.
Αν κινδυνεύει η Γέφυρα κινδυνεύουν και οι περαστικοί, αν συμβεί ότι δηποτε ποιος θα έχει την ευθύνη;
Καλο θα είναι άμεσα, οι αρμόδιοι να ξεκινήσουν να κάνουν την απαιτούμενη συντήρηση πριν η Γέφυρα καταρρεύσει και θρηνήσουμε θύματα".


Πηγή: flashnews.gr