Υπογράφηκε το έργο Ενεργειακής Αναβάθμιση του κτιρίου της Π.Ε. Ρεθύμνης - Ειδήσεις Pancreta

Υπογράφηκε χθες στο Ρέθυμνο από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την ενεργειακή αναβάθμιση όλων των δημοσίων κτιρίων και υπογράφουμε σήμερα το σχετικό έργο στο Ρέθυμνο.

Πιστεύουμε πως σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει ολοκληρωθεί το έργο δίνοντας μια σημαντική εξοικονόμηση πόρων και ένα προστατευμένο κτίριο», δήλωσε μετά την υπογραφή ο κ. Αρναουτάκης.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,3 εκ. ευρώ, είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του κτιρίου με αλλαγές στη στέγη, σε πόρτες και παράθυρα καθώς και θερμομόνωση, υγρομόνωση κι άλλες εργασίες. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ανέρχεται συνολικά στα δύο έτη, δεδομένου ότι θα υπάρξει και αλλαγή στέγης που απαιτεί καλές καιρικές συνθήκες.

«Είναι μια παρά πολύ καλή δουλειά για το πλέον εμβληματικό κτίριο της Περιφέρειας και της Κρήτης ολόκληρης και ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη και την Διαχειριστική Αρχή που το ενέταξαν σε χρηματοδότηση ενώ πρέπει να πούμε πως θα υπάρξουν κι άλλες παρεμβάσεις για το κτίριο», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαρία Λιονή.


Πηγή: pancreta.gr