Έργανος - Κρητική παραδοσιακή κουζίνα - Ειδήσεις Pancreta

Από το 1986 η ταβέρνα «Έργανος» προσφέρει στους πελάτες της σε ένα καθαρά παραδοσιακό περιβάλλον αυθεντικές γεύσεις της Κρητικής και Μεσογειακής κουζίνας.

Η αφοσίωση στην παράδοση και η προτίμηση μας στις ντόπιες αγνές πρώτες ύλες και η μεγάλη ποικιλία και οι συνδυασμοί μοναδικών γεύσεων του μενού αναδεικνύουν στο μέγιστο την Κρητική κουζίνα αφήνοντας τους πελάτες μας εντυπωσιασμένους και κάνοντας την παραμονή τους αξέχαστη.

Η Κρητική διατροφή σχεδόν αναλείωτη στο πέρασμα των αιώνων για να αναδείξει την μοναδική γεύση και θρεπτική της αξία απαιτεί γνώση και μεράκι στην παρασκευή των εδεσμάτων καθώς και ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των πρώτων υλών.

Αν ψάχνετε μια πραγματικά Κρητική παραδοσιακή ταβέρνα με ιδιαιτέρα ζεστό και φιλικό περιβάλλον η ταβέρνα «Έργανος» θα είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή σας.

Δώστε στον εαυτό σας την δυνατότητα να δοκιμάσει την Κρητική κουζίνα να χαλαρώσει σε ένα ζεστό παραδοσιακό περιβάλλον και εμείς θα σας ταξιδέψουμε με γνώριμους ήχους στην αυθεντική Κρήτη.

Θα μας βρείτε εύκολα στην Γεωργίου Γεωργιάδου 5, περιοχή Όασης, Ηράκλειο Κρήτης ή στο τηλέφωνο για κρατήσεις 2810 285629.

Η σελίδα μας στο f/b