Ηλεκτρικά ποδήλατα - scooters - Ειδήσεις Pancreta

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ-OIKONOMIA…  στο δρόμο με ηλεκτρικά ποδήλατα & scooters από την Ecopower ΕΠ.Ε.

H εταιρεία ECOPOWER  Ε.Π.Ε. προσφέρει στους πελάτες της ΣΗΜΕΡΑ…

Το ΜΕΛΛΟΝ στα δίκυκλα οχήματα εισάγοντας στην Ελληνική αγορά ηλεκτρικά ποδήλατα και μοτοποδήλατα (Scooters) για τις μετακινήσεις σας εντός και εκτός πόλης με καθαρά-οικολογικά δίκυκλα οχήματα που σας απαλλάσσουν από τα ορυκτά καύσιμα, τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ, ελαχιστοποίηση κόστους συντήρησης  κ.ά.

Απολαύστε αθόρυβες, οικολογικές ΔΩΡΕΑΝ μετακινήσεις  με την μέγιστη οικονομία !!! …στις καλύτερες τιμές της αγοράς από 690 ευρώ.

Ως εξοιδεικευμένη εταιρεία σε ενεργειακά συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας φωτοβολταικά, αιολικά, υβριδικά κ.ά προχωρήσαμε σε εφαρμογές φωτοβολταικών συστημάτων, προσαρμοσμένων για κάθε  δίκυκλο, για φόρτιση εν κινήσει και σε στάση επιτυγχάνοντας μέγιστη αυτονομία για τα δίκυκλα μας. Σημαντικό επίσης είναι ότι οι εφαρμογές των πρόσθετων κατασκευών πανω στα δίκυκλα μας είναι προσθαφερούμενη με γνώμονα την ευκολία αφαίρεσης ή επανατοποθέτησης της κατασκευής σε ελάχιστο χρόνο & με το ελάχιστο βάρος, όπως και μετά την αφαίρεση να μένει το δίκυκλο ανέπαφο, δηλαδή ως είχε αρχικώς η εργοστασιακή κατασκευή του.

www.ecopowerepe.gr