Δίκτυο Συνεργασίας Αδειούχων Μεσιτών σε όλη την Ελλάδα - Ειδήσεις Pancreta

Η Εταιρεία μας

https://www.re1.gr/

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2024, όμως πίσω από αυτήν είμαστε ενεργοί κτηματομεσίτες εδώ και 29 χρόνια με τεράστια εμπειρία στην κτηματαγορά. Δεν είμαστε επιχειρηματίες. Αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε ένα δίκτυο συνεργασίας αδειούχων μεσιτών σε όλη την Ελλάδα με κοινό συμφέρον του πελάτη, το δικό σας, το δικό μας. Προσφέρουμε 2 απλούς τρόπους συνεργασίας που θα σας τους εξηγήσουμε παρακάτω. Ως μάχιμοι κτηματομεσίτες γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι θέλει ο μεσίτης και τι θέλει ο πελάτης. Αξίζει να συνεργαστούμε. ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Με ένα κλικ αμέσως και ΔΩΡΕΑΝ θα διαφημιστούν τα ακίνητά σας και στα συνεργαζόμενα sites:

  • akinitakritis.gr
  • synergazomenoi-mesites.gr
  • akinitaki.gr
  • properties-crete.gr
  • kritikes-aggelies.gr
  • spitogatos.gr

Ο πρώτος τρόπος συνεργασίας είναι: καταχωρείτε εσείς τα ακίνητά σας στο δίκτυο μία φορά χωρίς κανένα κόστος διαφήμισης. Εμείς με δικά μας έξοδα διαφημίζουμε τα ακίνητά σας σε έξι site και portal ακινήτων με τεράστια παρουσία στην GOOGLE. Μιλάμε εμείς με τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αφότου επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχετε έρθει ποτέ σε επικοινωνία με τον συγκεκριμένο πελάτη, για το συγκεκριμένο ακίνητο, τότε κατόπιν συνεννόησης κλείνουμε το ραντεβού, του δείχνετε εσείς το ακίνητο, και αν ο πελάτης αγοράσει ή ενοικιάσει το ακίνητο, το δίκτυο RE1 θα πάρει ένα μικρό ποσοστό από το σύνολο της μεσιτικής αμοιβής.



O δεύτερος τρόπος συνεργασίας είναι να καταχωρείτε εσείς τα ακίνητά σας στο δίκτυο μία φορά, μιλάτε εσείς απ’ ευθείας με τον πελάτη, και εμείς με δικά μας έξοδα διαφημίζουμε τα ακίνητά σας σε έξι site και portal ακινήτων με τεράστια παρουσία στην GOOGLE. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα χρεωθείτε μόνο για την ετήσια διαφήμιση σας στο RE1.

Σημείωση: Σε οποιαδήποτε περίπτωση το ακίνητο μετά από δικό μας έλεγχο καταχωρείται μόνο μία φορά, από τον μεσίτη που το καταχώρισε πρώτος. Δεν θα υπάρχουν στο RE1 διπλά καταχωρισμένα ακίνητα.

Πληρ. Τηλ.210 220 5676 Email: info@re1.gr

Στοιχεία Αναζήτησης: Αγορά Ακινήτων, Ενοικίαση Ακινήτων, Εκτίμηση Ακινήτων, Ευκαιρίες Ακινήτων, Μεσιτικά Γραφεία
 
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Σε όλη την Ελλάδα
 
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ , Τηλ: 2102205676  Κιν: 6944870180 Email: info@re1.gr