Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου (Ε.Φ.Ε.Η.) - Μαρίνα Μεταξάκη - "ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ" - Ειδήσεις Pancreta

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου (Ε.Φ.Ε.Η.), φιλοξενεί τη φωτογραφική έκθεση της Μαρίνας Μεταξάκη, με τίτλο “ ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ”, στην Αίθουσα Τέχνης της Δουκός Μποφώρ 20.

ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ

Το φωτογραφικό αυτό εγχείρημα, σκοπό έχει την προσέγγιση της μοναξιάς και του παραλόγου. Ως κεντρικά πρόσωπα της αφήγησης τοποθετούνται οι αντιήρωες της φωτογράφου. Εστιάζει στην ατομικότητά τους και παρακολουθεί την ασύμβατη πορεία τους.

Τόποι, χώροι και αντικείμενα συνυπάρχουν δυναμικά, προσδίδοντας συμβολικό χαρακτήρα. Ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, δημιουργεί προοδευτικά μια συλλογή εικόνων, δοκιμάζοντας όρια, σχέσεις και σκέψεις.

Λίγα λόγια για την φωτογράφο:

Η Μαρίνα Μεταξάκη γεννήθηκε και κατοικεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ξεκίνησε, πριν αρκετά χρόνια, στην Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου και συνεχίζει ως τακτικό μέλος της, συμμετέχοντας στα φωτογραφικά σεμινάρια καθώς και στις ομαδικές εκθέσεις της Ε.Φ.Ε.Η.

Η "Ασύμβατη Πορεία" είναι η πρώτη ατομική της έκθεση.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 7 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2024 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και ώρες 07:00 μ.μ. - 09:00 μ.μ., στο χώρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου, στην οδό Δουκός Μποφώρ 20, στο Ηράκλειο Κρήτης (84RQ+92 Ηράκλειο).

Πληροφορίες σχετικά με τις Εκθέσεις

Διάρκεια & Ώρες επίσκεψης των Εκθέσεων

Διάρκεια: 7 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2024

Ημέρες: Δευτέρες, Τετάρτες & Παρασκευές

Ώρες: Από τις 07:00 μ.μ. έως τις 09:00 μ.μ.

Χώρος Παρουσίασης & Έκθεσης

Αίθουσα Τέχνης

της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου

Δουκός Μποφώρ 20, 71202 Ηράκλειο

Web: https://www.efecrete.gr/