Και τι μπορώ να κάνω εγώ για τον λαό της Παλαιστίνης; - Ειδήσεις Pancreta

6.103 δολοφονημένες γυναίκες, 12.040 δολοφονημένα παιδιά και νήπια, 30.000 άμαχοι νεκροί, 58.960 τραυματίες δίχως πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, 2.200.000 όλος ο πληθυσμός της Γάζας στερείται πλέον τον βασικών αναγκών για επιβίωση (νερό, φαγητό, θέρμανση) γιατί βρίσκεται υπό πολιορκία.

Είναι ο ορισμός της Γενοκτονίας, ο ορισμός των εγκλημάτων πολέμου.

Οι εικόνες φρίκης έχουν κατεβάσει στο δρόμο εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Καθημερινά γίνονται δράσεις διαμαρτυρίας, κράτη διακόπτουν διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ, ο ΟΗΕ βγάζει το ένα ψήφισμα κατάπαυσης πυρός μετά το άλλο άλλα τίποτα δε σταματά το μακελειό αφού οι ΗΠΑ (και η Ελλάδα) κάνουν πλάτες στους ακροδεξιούς φασίστες που κυβερνούν το Ισραήλ και τους εφοδιάζουν συνεχώς με πυρομαχικά (κυρίως μέσο της βάσης εδώ στη Σούδα). Η κατάσταση αυτή πέρα από κτηνώδεις και απάνθρωπη είναι και επικίνδυνη να προκαλέσει γενικευμένο πόλεμο στην γειτονιά μας.

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!

Κάτι μικρό, όσο μας αναλογεί… Να τους χτυπήσουμε εκεί που τους πονάει!

ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ !

Οι εταιρίες Αμερικάνικων και Ισραηλινών συμφερόντων συμβάλουν στη σφαγή και είναι παντού τριγύρω μας. Να μην τους δώσουμε φράγκο μέχρι να σταματήσει το φονικό.

ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ!

Μην αγοράσεις τίποτα από αυτές τις πολυεθνικές Κατέβασε την εφαρμογή (No thanks) που θα σε βοηθήσει να αναγνωρίζεις τι να μην αγοράζεις σε όλα τα καταστήματα και σούπερ μάρκετ. Μίλα για την Παλαιστίνη στους κύκλους σου, στο σχολείο, στη δουλειά, στα σόσιαλ.

Kάνε και εσύ κάτι σήμερα.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ – ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό.