Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου: Έκθεση της Αγγελικής Λαϊνά με θέμα «Άνθρωποι-Τόποι» - Ειδήσεις Pancreta

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου φιλοξενεί την ατομική φωτογραφική έκθεση της Αγγελικής Λαϊνά, με θέμα «Άνθρωποι-Τόποι», στην αίθουσα τέχνης στον Ημιώροφο της Δουκός Μποφώρ 20.

Η Αγγελική Λαϊνά είναι γιατρός Ενδοκρινολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Από το 2014 είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου (Ε.Φ.Ε.Η.) και της Global Photographic Union (GPU). Έχει λάβει μέρος σε  ομαδικές εκθέσεις της Ε.Φ.E.H. και συμμετέχει σε παγκόσμιους διαγωνισμούς φωτογραφίας με πολλές διακρίσεις. Της έχει απονεμηθεί, από την GPU, o φωτογραφικός τίτλος GPU CR1. Το φωτογραφικό της ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στη φωτογραφία τοπίου και στην ταξιδιωτική φωτογραφία, προσπαθώντας να καταγράψει μέρη, ανθρώπους και σκηνές καθημερινότητας από χώρες και κοινωνίες που δεν μας είναι τόσο οικείες, απομονώνοντας στοιχεία που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την κουλτούρα τους.

Στην έκθεσή της, με θέμα   «Άνθρωποι-Τόποι», παρουσιάζεται η ιδιαίτερη σχέση και η  σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους και τα μέρη που ζουν και κινούνται, καταγράφοντας την ποικιλομορφία του κόσμου μας και των πολιτισμών του.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν τo Σάββατο 4 Μαρτίου 2023, στις 08:00 μ.μ.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 22 Μαρτίου και θα είναι ανοιχτή κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 06:00μμ-09:30μμ, στο χώρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου,  στην οδό Δουκός Μποφώρ 20, στο Ηράκλειο Κρήτης (84RQ+92 Ηράκλειο).

Πληροφορίες σχετικά με τις Εκθέσεις

Εγκαίνια Έκθεσης

Ημέρα : Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Ώρα : 08:00 μ.μ.

Διάρκεια & Ώρες επίσκεψης των Εκθέσεων

Διάρκεια: 1 Μαρτίου έως 22 Μαρτίου

Ημέρες  : Δευτέρα  06:00μμ - 09:30μμ & Τετάρτη   06:00μμ - 09:30μμ

Χώρος Εκθέσεων

Ελληνική Φωτογραφική Εταιρείας Ηρακλείου

Δουκός Μποφώρ 20, 71202 Ηράκλειο