Χανιά: Όλα έτοιμα για το καρναβάλι της Παλαιόχωρας - Ειδήσεις Pancreta

Στήν τελική ευθεία το 30ο Παλαιοχωρίτικο Καρναβάλι. Τα πάντα είναι έτοιμα και κατάλληλα προετοιμασμένα για να υποδεχθούν και φέτος τους εκατοντάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στην περιοχή για να ξεφαντώσουν και να χαρούν το τριήμερο της Αποκριάς.

Πλούσιες εκδηλώσεις που ξεκινούν από αύριο Σάββατο και ολοκληρώνονται την Καθαρή Δευτέρα.

  • Σάββατο 25 Φεβρουαρίου: η παρέλαση των αρμάτων ξεκινάει στις 18:30 και ακολουθεί party με τους @kouzinopoulosmusic & @steliosdiakrousis
  • Κυριακή 26 Φεβρουαρίου: στις 19:00 αποχαιρετάμε τις Απόκριες με το κάψιμο του καρνάβαλου και των βεγγαλικών, ενώ θα βραβευτεί η καλύτερη χειροποίητη στολή. Ακολουθεί μουσικό party με τον @kouzinopoulosmusic.
  • Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου:  γιορτάζουμε τα Κούλουμα μαζί με το Σύλλογο Κυρίων και Δεσποινίδων Κοντούρας στη παραλία του Γραμμένου.

Φέτος, αναμένεται να είναι σύμμαχος και ο καιρός, που προσφέρεται ανεπιφύλακτα για μια ολιγοήμερη απόδραση! Συνδυάστε ταξίδι στην εξοχή αλλά και διασκέδαση, την ηρεμία της φύσης αλλά και το ξεφάντωμα… Και όλα αυτά στο ίδιο μέρος, την Παλαιόχωρα!

Φορέστε λοιπόν τη στολή σας, γεμίστε με θετική ενέργεια και ελάτε στην Παλαιόχωρα για ένα τρελό –τρελό τριήμερο με πολύ χορό, μουσική, καλό φαγητό και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

Πηγή: ertnews.gr