Βάτραχοι, του Αριστοφάνη από το Θέατρο Σκιών - Ειδήσεις Pancreta
Τρία νέα παιδιά ο Ηλίας, ο Χρήστος και ο Δημήτρης , οι δυο πρώτοι δεκαπέντε ετών μαθητές, και ο τρίτος φοιτητής, αφιέρωσαν 3 μήνες δουλειά, σε σενάριο, κατασκευή ασπρόμαυρων φιγουρών, μουσικό ντύσιμο του έργου, μελέτη, πολύ κόπο και μεράκι. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό.
 
Έχω τη χαρά να παρακολουθώ αυτά τα ταλέντα, φερέλπιδες καραγκιοζοπαίχτες από κοντά και να ενθαρρύνω τις προσπάθειες τους.
 
Κοντά τους βρίσκεται ο μοναδικός Αθως Δανελλης και ο καθηγητής μουσικής και συνεχώς εξελισσόμενος καραγκιοζοπαίχτης Γιοβάν -Γιάννης Παπαδόπουλος, που με την δική μου παρέα, αποτελούμε το Θέατρο Σκιών Κρήτης.
 
Το Θεατρικό έργο ΒΑΤΡΑΧΟΙ θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο COMEET Λουκά Πετράκη 3 στις 7:30 μμ. Είναι ένα έργο κυρίως για ενήλικες που ομολογουμένως θα αφήσει άριστες εντυπώσεις.
 
Δυο λόγια για το έργο.
 
Ο Υπουργός Πολιτισμού Διόνυσος μαζί με τον Καραγκιόζη αποφασίσει να κάνει ενα δύσκολο ταξίδι. Να κατέβει στο κάτω κόσμο, για να συναντήσει τον Ευρυπιδάκη και τον Αισχυλάκη, που οι καρικατούρες τους αντιπροσωπεύουν, τους 2 μυθικούς μουσικούς συνθέτες Μάνο Χατζηδάκι και Μίκη Θεοδωράκη. Ο Διόνυσος θα προσπαθήσει μετά από ένα διαγωνισμό τραγουδιού, να φέρει στον απάνω κόσμο το νικήτη.
Θα τα καταφέρει άραγε...
 
Ακούγονται οι απέραντες μουσικές και τα τραγουδια των: Μάνου και Μίκη.
Η συνέχεια στον Μπερντέ...