Οι εγγραφές Ξεκίνησαν , Ημέρα Γνωριμίας με την Ιστιοπλοΐα , Εσύ θα λείπεις ? - Ειδήσεις Pancreta
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου καλεί Ιστιοπλόους και μη... με αφορμή την ΕΝΑΡΞΗ της 51ης Σχολής Αρχαρίων - Προχωρημένων αλλά ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ Ανοιχτής Θάλασσας (https://www.facebook.com/events/1741817726031651/ )  που έχει οριστεί στις 16-17 Απρίλη σας καλώ όλους ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΗ να "Πάμε Θάλασσα" (https://www.facebook.com/events/1720674804835224/ ) μόνοι ή με την παρέα σας , να γνωριστούμε , να σας κεράσουμε με την Χορηγία της Kappa Foods / Studies KAI NA ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!
 
Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε από κοντά τι είναι Όρτσα , Πρίμα , Μαίστρα ,Τζένοα , Σκότες , Βιντσιρέλο , Σοφράνο , Σταβέντο... !!!
 
H ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή αθλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ενασχόληση με την ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό, δημιουργικής ενασχόλησης με το φυσικό περιβάλλον, άσκησης, απόκτησης πολύπλευρων γνώσεων (αεροδυναμική – υδροδυναμική – ναυτιλία - μετεωρολογία) και ομαδικής συνεργασίας.
 
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ!!!
 
Βοηθήστε μας να διαδώσουμε το μήνυμα της Ιστιοπλοΐας κοινοποιώντας τις εκδηλώσεις μας στα scocial media και κάνοντας πρόσκληση σε όποιον πιστεύετε ότι μπορεί να ενδιαφέρει... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!
 
Με απεριόριστη εκτίμηση ,

Μιχάλης Τζανής .

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΙΟΗ