Όταν ο Jack βούτηξε το χέρι στο βάζο με το μέλι! - Ειδήσεις Pancreta

To 1866, στο Tennessee και σε κάθε άλλη πεδινή πολιτεία των ΗΠΑ, ο κόσμος χωριζόταν όπως ακόμα και σήμερα, στους συντηρητικούς cowboys οι οποίοι περνούσαν ήρεμα τη ζωή τους τριγυρνώντας με κοπάδια και μασώντας ταμπάκο και σε εκείνους τους πιονέρους οι οποίοι ανήσυχοι όντες έψαχναν για χρυσό, για πετρέλαιο, για νέους τρόπους να πάνε τον κόσμο ένα βήμα παραπέρα.
Η χρονολογία που επέλεξα δεν είναι τυχαία. Είναι η χρονιά που ξεκίνησε να λειτουργεί το παλαιότερο καταγεγραμμένο αποστακτήριο των ΗΠΑ, αυτό του Jack Daniel's. Κι όπως τότε ένας πιονέρος αποφάσισε να πάει τον κόσμο του whiskey ένα βήμα παραπέρα, έτσι και σήμερα, 149 χρόνια αργότερα, είναι ένας τέτοιος πιονέρος που πειραματίζεται με το Jack και του δίνει το δικό του twist.
Το νέο Jack Daniel's Tennessee Honey είναι ένας συνδυασμός του κλασικού Jack Daniel's με το μέλι του Tennessee, δίνοντας μία νέα γεύση για εκείνους που αγαπούν το Jack Daniel's αλλά και εκείνους που ήθελαν στη γεύση του, η ισορροπία να γείρει λίγο παραπάνω προς τη μεριά της γλυκύτητας.

Σας περιμένουμε στο Swing Thing να το δοκιμάσουμε ακούγοντας κλασικό ροκ..