Το βουργιάλι των γεύσεων.. - Ειδήσεις Pancreta

Το να αγαπάς αυτό που κάνεις είναι σίγουρα το μυστικό της επιτυχίας στη δουλειά σου, μα εξίσου βασικό είναι να το προσφέρεις κιόλας και να βλέπεις αυτή την ευχαρίστηση στα μάτια των ανθρώπων που επισκέπτονται καθημερινά το χώρο μας για τα τρόφιμα τους και ότι άλλο είναι αυτό που σκοπό έχει όχι μόνο την διατροφή τους αλλά και την ποιότητα αυτής.

Παραδοσιακά προϊόντα στο Ηράκλειο με τη ποιότητα και τη γεύση εποχών που ίσως να είχαμε ξεχάσει οι παλαιότεροι ή να μην γνωρίζουμε οι νεώτεροι. Και όλα αυτά με καθημερινή έρευνα αγοράς και προσπάθεια από μέρους μας για να έχετε στο τραπέζι σας τα καλύτερα και τα πιο αγνά παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης.

Παραδοσιακά προϊόντα στο Ηράκλειο από όλα τα μέρη του νησιού μας και σε μεγάλη ποικιλία.

Λίγα λόγια για μας..

Το κατάστημα μας εδώ και τρία χρόνια λειτουργεί με γνώμονα την ποιότητα και την παράδοση, προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας από όλη την Κρήτη για καταναλωτές που γνωρίζουν και όχι μόνο.. Αναζητώντας τις παλιές γνώριμες γεύσεις και μυρωδιές των παιδικών μας χρόνων, διαθέτουμε προϊόντα που έρχονται από το παρελθόν να μας ξυπνήσουν μνήμες. Σε έναν άνετο και καλαίσθητο χώρο, κάντε τις αγορές σας επιλέγοντας τα καλύτερα Κρητικά προϊόντα, στις καλύτερες τιμές.

Η διεύθυνση μας είναι:

Πλατεία Αγίας Αικατερίνης 3 στο Ηράκλειο

Μπορείτε να επισκεφτείτε και να δείτε φωτογραφικό υλικό όπως και τον χώρο μας στη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ