Νέες καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες κόντρα στη κρίση - Ειδήσεις Pancreta

Το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού σας προσκαλεί στην Παρουσίαση του -"Α.Σ. Μινωική Γη"- το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 10:50 στην αίθουσα της Βασιλικής του Αγ. Μάρκου.
H Παρουσίαση του Α.Σ. Μινωική Γη θα γίνει στο πλαίσιο της διημερίδας που οργανώνετε από τη Πρωτοβουλία Πολιτών με θέμα « ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: "ΝΕΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» .

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.
Επίσης μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους και γνωστούς που μπορεί να ενδιαφέρονται να ακούσουν και να ενημερωθούν για το Α.Σ. Μινωική Γη (Αλόη, Φραγκόσυκο, Αρωματικά Βότανα) .

Η εκδήλωση το Σάββατο ξεκινάει στις 10:00 το πρωί.

Παρακάτω παραθέτετε το Δελτίο τύπου τις εκδήλωσης :

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΕΟΦΥΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: "ΝΕΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ"

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΦΥΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ οργανώνει διημερίδα το απόγευμα της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου και το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου στην αίθουσα της Βασιλικής του Αγ. Μάρκου στο Ηράκλειο, με σκοπό την προβολή της εμπειρίας καινοτόμων και νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο.

Επιδιώκουμε να παρουσιαστούν επιτυχημένα παραδείγματα επιχειρηματικών δράσεων με τα βήματα που ακολούθησαν, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουν. Πρόκειται για επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς της ιδιωτικής και δημόσιας οικονομίας, ιδιαίτερα στους παραγωγικούς.
Θα συζητηθούν δυνατότητες και προοπτικές χρηματοδότησης από το τραπεζικό σύστημα, ένταξης σε νέα προγράμματα, τρόποι αναζήτησης ξένων αγορών. Θα γίνει συζήτηση για άντληση συμπερασμάτων.»