Κάλεσμα από το Santa Run για ενίσχυση των σωματείων των Χανίων - Ειδήσεις Pancreta

Κάλεσμα στα Ξωτικά και τους Άγιοους Βασίληδες του Santa Run Chania για ενίσχυση των τεσσάρων σωματείων της πόλης (ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ) που εδώ και χρόνια στηρίζει η διοργάνωση, πραγματοποιείται από τους ιθύνοντες.

Όπως υπενθυμίζεται, η διοργάνωση αναστέλλεται για φέτος, με την ελπίδα να επιστρέψει δριμύτερη όταν βγούμε από τον σκόπελο της πανδημίας.

Αναλυτικά:

«Η ομορφιά των Χριστουγέννων είναι εδώ…
Μέσα από τα απλά και όμορφα!!!
Μέσα από μία αγκαλιά…
Μέσα από ένα χάδι…
Μέσα από ένα χαμόγελο…
Μέσα από μία όμορφη κουβέντα…
Μέσα από τις ευχές και την λάμψη των ματιών μας!!!

Όλοι μαζί έχουμε δώσει τώρα και δέκα χρόνια μία «Υπόσχεση» σε τούτη την πόλη!!! Στην πόλη που ο Άγιος Βασίλης αποφάσισε να μείνει για πάντα. Η Υπόσχεση μας είναι να προστατεύουμε τα παιδιά μας, τα παιδιά της πόλης μας χωρίς να μας φοβίζουν οι μπόρες!!!

Δεδομένων των συνθηκών η διοργάνωση αναστέλλεται όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε.
Η δουλειά όμως και το όραμα δεν σταματούν!!! Δυναμώνουμε, ενωνόμαστε και υποσχόμαστε μόλις όλα αποκατασταθούν, μια διοργάνωση αντάξια της στήριξης που δίνει η πόλη όλα αυτά τα χρόνια στα παιδιά με προβλήματα υγείας. Το εργαστήρι του Αγίου Βασίλη στα Χανιά συνεχίζει να εργάζεται για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Μέχρι όμως να μπορέσουμε να ξεχυθούμε ξανά στους δρόμους για τη σημαντικότερη ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, όσοι έχετε ντυθεί έστω και μια φορά με τη μαγική στολή, θα θεωρήσετε ως αποστολή σας φέτος μια ενίσχυση προς τα 4 σωματεία (ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ) με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε!!!

Η μαγική φορεσιά σου δεν φαίνεται φέτος, είναι όμως εκεί και περιμένει τη στιγμή που θα κάνει άλλο ένα παιδί να ελπίζει. Μοίρασε χαρά, σκόρπησε την αγάπη σου και δείξε με την παρουσία σου την έμπρακτη στήριξη σε όσους σε έχουν ανάγκη.»

zarpanews.gr