Από το 1987 ξεκίνησε η πορεία μου σε ένα μικρό μαγαζάκι στην οδό Ψαρομηλίγκων όπου και έμεινα για 4 χρόνια .Ευτύχησα να συνεργαστώ με την εταιρία Le Shop πρωτοποριακή στο ποιοτικό εκλεπτυσμένο τεχνητό λουλούδι. Από το 1991 μεταφέρθηκα σε νέο χώρο στην οδό Αργυράκη όπου επέκτεινα τις εργασίες μου σε συνθέσεις, στολισμούς σε σπίτια, βιτρίνες καταστημάτων και το εμπλούτισα με περισσότερα είδη σπιτιού και μικροέπιπλα.

Φίλοι μου, δεν θα πω με χαρά ότι η ώρα της συνταξιοδότησης έφτασε, γιατί, το παιδί μου, το μαγαζί μου, το μεγάλωσα και το έκανα 33 χρόνων, με αγάπη, σεβασμό, και με εντιμότητα. Τώρα έφτασε η ώρα να το αποχωριστώ στο τέλος του χρόνου.

Άρχισα σιγά σιγά την εκποίηση του με μεγάλες εκπτώσεις και στις νέες παραλαβές, αλλά και στα Χριστουγεννιάτικα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που τόσα χρόνια με στηρίξατε, με εμπιστευτήκατε, γίναμε φίλοι στο χώρο σας, και που πάντα θα υπάρχει αυτή η πινελιά που βάλαμε μαζί!!

Μαρία Ασαριωτάκη
Αργυράκη 18 Ηράκλειο
Τηλ: 2810 287495
 
ΥΓ: Με την αγαπημένη φίλη, Μαρία, μας συνδέει μια όμορφη φιλία πολλών χρόνων. Επειδή με γνωρίζει καλά, και ξέρει, ότι μιά από τις αγάπες μου είναι η μουσική, θα της αφιερώσω ένα αγαπημένο τραγούδι, ένα τραγούδι, που μιλάει για χαρά μα και ταυτόχρονα και για κάποιον πόνο του συνθέτη (θα σας πω κάποια στιγμή την ιστορία του τραγουδιού) με την ευχή να είναι πάντα γερή και δυνατή στη ζωή της! Κι ας αποχωρίζεται το "παιδί της" όπως αναφέρει. Κι ας μεγάλωσε κι αυτή και το "παιδί της".
Άλλωστε.. "Το να ξέρεις να μεγαλώνεις είναι το αριστούργημα της σοφίας κι ένα από τα δυσκολότερα μέρη της τέχνης της ζωής."
 
Μαρία, Πάντα να΄σαι καλά!
Μπάμπης Τσαγκατάκης