Χανιά: 3ο φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» για την προβολή τοπικών προϊόντων - Ειδήσεις Pancreta

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» στα Χανιά στις 23 – 24 – 25 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό  Κέντρο Αγυιάς.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα των Κρητικών & Ελληνικών επιχειρήσεων, μέσα από σειρά δράσεων οι οποίες θα λάβουν χώρα το τριήμερο.

Η επιτυχημένη διοργάνωση των προηγούμενων φεστιβάλ εγγυάται την επιτυχία και του φετινού και την ανάδειξή του ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ ανάδειξης της τοπικής ταυτότητας και της κρητικής κουζίνας.

Γευστικές προτάσεις και από την υπόλοιπη Ελλάδα θα παρουσιαστούν, υπενθυμίζοντας ότι η Κρητική διατροφή είναι από τις καλύτερες και πιο υγιεινές στο κόσμο.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων & Εξοπλισμού, όπου οι μελισσοκόμοι της Κρήτης θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Η διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα μέσα ενημέρωσης (τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιόφωνο, τύπος, περιοδικά και διαδίκτυο) θα αναδείξει το φεστιβάλ και τις επιχειρήσεις.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, καλούνται οι επιχειρήσεις του Αγροτοδιατροφικού Τομέα της Κρήτης, να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το site της Περιφέρειας www.crete.gov.gr

Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων των τριημέρου θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση.

πηγή