Εκλογές στο Επιμελητήριο - Φέη Αλεξάκη: "Eκπροσωπώντας τα όνειρα της γενιάς μου" - Ειδήσεις Pancreta

Ήταν ιδιαίτερη χαρά για μένα να συναντήσω μια νέα κοπέλα, την Φέη Αλεξάκη, υποψήφια με την παράταξη "Μπροστά - Επιμελητήριο" του Μανόλη Αλιφιεράκη, και σε μια σύντομη κουβέντα μαζί της, να διαπιστώσω ακόμη μια φορά - και ευτυχώς- ότι στη πόλη μας, και με την ευκαιρία τις εκλογές στο επιμελητήριο υπάρχουν αυτοί οι νέοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται και για τα κοινά, μα και για το μέλλον τους. Και λέω ευτυχώς, γιατί θα πρέπει να αναφέρω, ότι μια ματιά κανείς αν ρίξει και στις άλλες παρατάξεις θα διαπιστώσει, ότι υπάρχουν αρκετές υποψηφιότητες από νέα άτομα σε ηλικία. Και αυτό, αν μη τι άλλο, είναι σίγουρα αισιόδοξο!

Γνωρίζοντας την Φέη Αλεξάκη...

"Νιώθω ιδιαίτερη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη, μετά την πρόταση που δέχτηκα από τον Κ.Μανώλη Αλιφιεράκη, να είμαι υποψήφια στην παράταξη Μπροστά..Επιμελητήριο!! Είμαι 27 ετών νέα επιχειρηματίας ,ιδιοκτήτρια του καταστήματος καλλυντικών "SANDY'S", με καταγωγή απο τον Ζαρό! Σίγουρα με μικρή εμπειρία αλλά όμως με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες, όρεξη για δουλειά και νέες καινοτόμες ιδέες που θα βοηθήσουν στην προώθηση της νέας επιχειρηματικότητας.

Με πτυχίο Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. και σπουδές στην αισθητική μαθαίνω να προσπαθώ καθημερινά και να εκπαιδεύομαι στον δύσκολο δρόμο του επιχειρείν.

Όραμά μου κατεβαίνοντας υποψήφια είναι να μου δοθεί η ευκαιρία να συνεισφέρω στο επιμελητήριο εκπροσωπώντας τα όνειρα της γενιάς μου και μετατρέποντας την κρίση σε ΕΥΚΑΙΡΙΑ για όλους τους επιχειρηματίες!! Να ενισχύσουμε τους νέους να χτίσουν το μέλλον τους στην χώρα μας και να καταφέρουν έτσι να φέρουν πίσω όσους έφυγαν στο εξωτερικό, για να γίνουμε μια γροθιά και να προχωρήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ…!!

Σε αυτή την παράταξη φιλοδοξούμε να παντρέψουμε την ορμή και τα όνειρα των νέων με τις γνώσεις και την εμπειρία των μεγαλύτερων. Γιατί το ταλέντο υπήρχε πάντα άφθονο στην Ελλάδα, το θέμα είναι να το στηρίξουμε!!"

Φέη Αλεξάκη