ΑΥΤΟΦΩΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ -ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ - Γ.ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ - Ειδήσεις Pancreta
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
 
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ‘’ΑΥΤΟΦΩΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ’’ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ,ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ , ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ .
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.! ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ !
ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΣ……..
1.ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΡΙΣΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......
2. ΜΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ .
.3.ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΓΕΙΑ,
4.ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ,5.ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ,6.ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ 7. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ .....ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΙ , ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ .
ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ,ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ.
ΟΠΩΣ,
1.ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ
2.ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΕΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
3.ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΛΥΨΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ,
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ''ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ) ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ (ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ-ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ-ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ-ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ν.3898/2010, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΟΥ 2008/52/ΕΚ,ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ,ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ,ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ -ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ - ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ-
ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ - ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
 
ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΠΟΠΗ (ΚΑΛΛΙΟΠΗ)
ΤΗΛ 6937114474, 2810229558, 2810288880