Θρίλερ στη Μαδρίτη - Ειδήσεις Pancreta

Η «Βασίλισσα» κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Μπάγερν επικρατώντας με 4-2 στην παράταση και με συνολικό σκορ 6-3 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Μονάχου δεν μπόρεσε να κάνει τελικά την υπέρβαση στη Μαδρίτη αν και «γύρισε» το εις βάρος της 2-1 το πρώτου αγώνα.

Στην παράταση και παίζοντας με παίκτη λιγότερο (αποβολή του Βιδάλ στο 85') η ομάδα από τη Γερμανία «λύγισε» χάνοντας τελικά με 4-2.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Μπάγερν πήρε κεφάλι στο σκορ (53') μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεβαντόβσκι.

Στο 76' ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά από την εξαιρετική σέντρα του Καζεμίρο.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Σέρχιο Ράμος πέτυχε αυτογκόλ και με το σκορ να γίνεται 2-1 υπέρ της Μπάγερν, η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που λύτρωσε τους Ισπανούς, κάνοντας το 2-2 στο 104' από εμφανή θέση οφ-σάιντ.

Ο Πορτογάλος έκανε χατ-τρικ στο 109' ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Μάρκο Ασένσιο στο 112'.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ίσκο (71' Λούκας Βάθκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (64' Μάρκο Ασένσιο).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Χούμελς, Τζερόμ Μπόατενγκ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο (75' Τόμας Μίλερ), Βιδάλ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρόμπεν, Ριμπερί (75' Ντόουγκλας Κόστα), Λεβαντοβσκι (88' Κίμιχ).

*Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας Λέστερ και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 με τους Ισπανούς να πανηγυρίζουν την πρόκριση στους «4» του Champions League. 

πηγή


Πηγή: pancreta