Με δελεαστικά κίνητρα για τους συμμετέχοντες αθλητές το «Agios Nikolaos on Sup 2017» - Ειδήσεις Pancreta

Την προώθηση του «Agios Nikolaos on Sup 2017» ξεκίνησαν ο Δήμος Αγίου Νικολάου και η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ).

Μάλιστα σημειώνουν και 10 καλούς λόγους, για τους οποίους αξίζει κάποιος να συμμετάσχει στην φετινή διοργάνωση.

Το «Agios Nikolaos on Sup 2017» θα πραγματοποιηθεί από 29 Απριλίου έως 1 Μαΐου.

«Χτίζουμε τις καλύτερες προοπτικές για να κάνουμε την εμπειρία αυτή αξέχαστη! Η ανοιξιάτικη Κρήτη σας καλεί!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι 10 λόγοι

  1. Ελκυστικά βραβεία: 10.000 €
  2. Εκπτωτικές τιμές σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  3. Δωρεάν μεταφορά από και προς τα δυο μεγάλα αεροδρόμια της Κρήτης
  4. Δωρεάν διαμονή και ειδικές μειωμένες τιμές
  5. Athletes Clinics: Εκπαιδεύσου δίπλα στους καλύτερους.
  6. Μια καλή αφορμή για ένα ανοιξιάτικο ταξίδι στην Κρήτη
  7. Αποκτήστε νέους φίλους από την διεθνή κοινότητα των Suppers.
  8. Βιώστε την εμπειρία του Sup στα κρυστάλλινα νερά του Κρητικού Πελάγους και ανακαλύψτε την ποικιλομορφία συγκλονιστικών παραλιών.
  9. Paddle for a purpose- Paddle for love
  10. Ακόμη μια καλή ευκαιρία για να επιδοθείτε σ’ αυτό που τόσο αγαπάτε… στο Sup!

Ο αγώνας φέτος είναι διεθνής

«Ξεκινήσαμε», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ κ. Μιχάλης Φαρσάρης , «νωρίς την προώθηση του αγώνα Sup σε συνεργασία με την εταιρεία “Turix”, με την οποία έχουμε κάνει τη σχετική σύμβαση. Η “Turix” μας υποστηρίζει, έχει φτιάξει το site και έχει αναλάβει και όλες τις αναρτήσεις.

Φέτος η διοργάνωση είναι διεθνής και ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο ευρωπαϊκό καλεντάρι (eurotoursup.com). Μάλιστα τα χρηματικά ποσά που θα δοθούν στους νικητές, 10.000 €, είναι τα τέταρτα μεγαλύτερα πανευρωπαϊκά».

Μεταξύ Πλάκας, Μαρίνας και Καλού Χωριού

Στη σχετική προκήρυξη, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «οι εκδηλώσεις Agios Nikolaos on Sup 2017 HSSA, συμπεριλαμβάνουν 100 m σκυταλοδρομία για όλους τους συμμετέχοντες, αγώνες 3 χλμ. Race και 7 χλμ. Race στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Πλάκας, της Μαρίνας της πόλης και του Καλού Χωριού, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.

Oι εκδηλώσεις έχουν πρωταρχικό στόχο την προώθηση του Stand Up, την ανάπτυξη της φυσικής δραστηριότητας των αθλούμενων και συμμετεχόντων, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας, της προώθησης των αξιών του αθλητισμού και την προώθηση του τοπικού τουρισμού. Παράλληλα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα».

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

πηγή


Πηγή: pancreta