«Ροπαλιά» στον Παναθηναϊκό - Ειδήσεις Pancreta

Αν και προηγήθηκε στο «Καυταντζόγλειο», ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ο Ηρακλής τον υποχρέωσε σε ισοπαλία (τελικό σκορ:1-1). Έτσι, οι «πράσινοι» έχασαν δύο βαθμούς που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικοί στη συνέχεια, εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Αντίθετα, ο Ηρακλής πήρε έναν πολύτιμο πόντο στην προσπάθειά του να αποφύγει τον υποβιβασμό. 

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, προηγήθηκε με τον Μπεργκ στο σκορ (στο 37΄ με πέναλτι) και δημιούργησε φάσεις για να διευρύνει το προβάδισμά του, κλειδώνοντας τη νίκη. Ωστόσο, χαλάρωσε στα τελευταία λεπτά και ήρθε το αυτογκόλ από τον Τελάντερ (στο 72΄) για να ανατρέψει τα δεδομένα του παιχνιδιού.

Οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να πάρουν πάλι το προβάδισμα, όμως ο Μπεργκ έχασε μία μοναδική ευκαιρία σε άδειο τέρμα, στο 82ο λεπτό.

Παναθηναϊκός - Ηρακλής EUROKINISSI
 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής: Χουάντερσον – Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ρούσσος (46' Ιντζόγλου), Σαραμαντάς (86' Αγγελόπουλος) – Δώνης, Στάμου – Μοντέιρο (61' Γροντής), Λεοζίνιο, Κούρος - Περόνε 

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος – Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (62' Τελάντερ), Κουρμπέλης, Χουλτ – Ζέκα, Λουντ (74' Μολίνς), Βιγιαφάνιες, Εμποκού – Λέτο (65' Μπουμάλ), Μπεργκ. 

πηγή


Πηγή: pancreta