Στην Ξάνθη σταμάτησε το σερί του Παναθηναϊκού - Ειδήσεις Pancreta

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την ομάδα της Ξάνθης, η οποία επικράτησε στην έδρα της (με 1-0) του Παναθηναϊκού, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα εν όψει των πλέι οφ της Super League

Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Ξάνθης κόντρα στον Παναθηναϊκό για το φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι «πράσινοι» είχαν ένα αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Βασιλακάκης στο 67ο λεπτό, με μία προσωπική ενέργεια που κατέληξε σε άπιαστο σουτ προς την εστία των «πρασίνων». Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τους «πράσινους» να διεκδικούν τους τρεις βαθμούς και να προσπαθούν συνεχώς να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν πολύ προσεκτικοί στην αμυντική τους γραμμή και τελικά αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί από τον αντίπαλό τους.

Αξιοσημείωτα τα λάθη του διαιτητή και των βοηθών του, με τον Παναθηναϊκό να έχει δικαιολογημένα παράπονα από τους άρχοντες του αγώνα. 

Παναθηναϊκός - Ξάνθη EUROKINISSI
 

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έμεινε στην 4η θέση και τους 38 βαθμούς, ενώ η Ξάνθη τον πλησίασε (ανέβηκε στην 5η θέση και τους 36 βαθμούς).

πηγή


Πηγή: pancreta