«Αντάρτικο» κατά της ΟΠΑΠ Α.Ε. από τα πρακτορεία της Κρήτης - Ειδήσεις Pancreta

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις, φαίνονται οι ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ, σε όλη την Κρήτη.

Σε ανακοίνωσή τους, εκφράζουν την ετοιμότητά τους να προασπίσουν το εισόδημά τους καθώς τα τελευταία χρόνια, τους έχει επιβληθεί δυσβάσταχτη φορολογία, η οποία μαζί με τις ασφαλιστικές εισφορές, φτάνει το 70% του εισοδήματός τους.

Η ανακοίνωση των ιδιοκτητών πρακτορείων ΟΠΑΠ των τεσσάρων νομών της Κρήτης:

Τα  τελευταία χρόνια η χώρα μας διανύει  μια οικονομική κρίση που εμείς οι πράκτορες της ΟΠΑΠ ΑΕ ,όπως και όλοι οι μικροί  ελεύθεροι επαγγελματίες, την βιώνουμε με βίαιο τρόπο.

Δεν μας έφτανε η δυσβάστακτη φορολογία που μας έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια και  το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, που και τα δυο μαζί μας κλέβουν πάνω από το 70% του μειωμένου εισοδήματος μας .

Το τελευταίο διάστημα ήρθε να προστεθεί η προσπάθεια από την ΟΠΑΠ ΑΕ να μας επιβάλει μια νέα σύμβαση. Μια σύμβαση που μας φορτώνει μόνο υποχρεώσεις ,μας μειώνει το εισόδημα μας, μας διαλύει ό,τι με κόπο και αγώνες έχουμε φτιάξει μια ζωή.

Η απόφαση της γενικής συνέλευσης της ΠΟΕΠΠΠ αλλά και όλων εμάς είναι να μην υπογράψουμε αυτή την κατάπτυστη σύμβαση που σε συνδυασμό με τα κυβερνητικά μέτρα μας οδηγούν σε λουκέτο. Η προσπάθεια εκβιασμού και τρομοκράτησης των συναδέλφων μας από  την ΟΠΑΠ ΑΕ θα πέσουν στο κενό. Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να αντισταθούμε για όλα αυτά με κάθε τρόπο.

πηγή


Πηγή: pancreta